A Hardverapró-n mennyire megbízhatóak az emberek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 18:49
1/5 anonim válasza:
az eladók java tisztességes és megbízható de nem a semmiért van Jelentsd a csalókat! topik, mindig vannak csalók ez benne van sajnos
2/5 A kérdező kommentje:
Ha valakit átvernek a termék állapotával, akkor azzal lehet valamit csinálni?
2017. júl. 27. 18:57
3/5 anonim válasza:
nem tudom még nem volt ilyen problémám
jelenteni kell aztán majd vázolják hogy miket tehetsz
csak az a baj hogy ezt nehéz bizonyítani
4/5 MGéza válasza:
Ne vegyél nem értékelt eladótól, vagy csakis személyes átvétellel. Röviden ennyi. Persze hogy nem értékelt, az jelentheti még azt bőven, hogy tisztességes, a java része nekik is az. De egy apró próba elé nem árt állítani az eladókat, a kamusok általában nem saját képekkel árulják a cuccukat, szóval kérj saját képet az eladandó cuccról.
5/5 anonim válasza:
#4 Aha. Nem... Nincs igazad.
Én belefutottam egy csávóba, akinek 149 pozitív értékelése volt, és egy rakat hozzászólása, sikeres adásvételről. Aztán én szépen elutaltam a pénzt, de ő soha nem küldte az árút. (De a pénzt se vissza)
A HA-soknál ő elég nagy hírnévvel rendelkezik, és 2-3 hónaponként visszatér, majd kapja a bannt a csalásáért.
Ajánlom, hogy nézz előbb körül a fórumon, és ha kell, akkor inkább kérdezősködj az eladótól, mert úgy jársz mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!