A hardverapró-n mennyire éri meg SSD-t venni?
Én vettem már kettőt, nem volt probléma. Sőt, ami azt illeti majdnem mindent onnan veszek. Van értékelési rendszer, olvasgass értékeléseket.
..és ne utalj előre, senkinek, semmiért. Ha nem adja utánvéttel, egy másiknak biztos opció lesz.
7-8 darabot vettem eddig onnan. Az egyik átbaszás volt és nem küldött semmit. Aztán mikor megkapta az első idézést akkor visszafizette. Az össze többi viszont rendben volt! pl két hete jött kingston 120-as (8000Ft), évek óta használok egy 256-os C400-at (12000Ft), meg rokonok/ismerősök gépébe is működik a többi.
Arra figyelj, hogy sok értékelése legyen az eladónak és legyenek SMART adatok.
Én szinte kizárólag előre utalok és én sem foglalkozok utánvéttel. Utánvéttel nem küldenek általánosságban.
Én is szinte mindent onnan veszek
#4 Akkor nem sok eladótól vehet. Hiába van 500 értékelése mind 2 félnek a legtöbb ember nem foglalkozik utánvétellel.
Persze egy 0-50 pozitívos embernek nem szabad előre utalni.
Én is kénytelen voltam mindent utánvéttel eladni de mióta 100+ van nem foglalkozok utánvéttel vagy előre utalnak vagy megveszi más. És ez elég sok emberrel így van.
#6, #8
Régen én is bátran utalgattam előre, bár nem volt baj, most egyre több emberrel találkozom a PH-n, akit ilyen-olyan módon megrövidítettek, volt egy srác, akit 85k val vettek le, egy RX VGA-val, tette mindezt egy olyan ember, akinek sok pozitív értékelése volt.
Csak olyanoknak szoktam előre utalni, akivel már üzleteltem és nem volt baj. A múlt héten 6 emberrel üzleteltem, leírtam, hogy miért nem pálya az előre utalás, 5 elfogadta, egy ember helyett meg másikat kerestem.
Pont egy SSD-vel jártam úgy, hogy elutaltam a pénzt, nagy nehezen küldte a gyerek, két hét alatt, amikor rákérdeztem, hogy nem tudná e magát csipkedni, még neki állt feljebb... Nem is engedte értékelni az üzletet, pedig húztam volna neki negatívot, mert nem így beszéltük meg.
Én már bizalmatlan vagyok, de én sem kérek előre utalást. Az előreutalás, egy nagyon rossz gyakorlat.
És miért hiszed azt, hogy nagyobb biztonságban vagy, ha átvételkor fizetsz?
A csomagot nem bonthatod ki.
Ha átvetted és egy darab szar van benne, hogy bizonyítod?
Ha rossz a termék, az hibás teljesítés és az meg nem szabálysértés, nem tehetsz semmit csak bíróságon.
Ha előre utalok és nem kapok semmit, mehetek a rendőrségre. Az utalásnál mindig be kell írni, mit milyen állapotban veszünk és hogy előre utalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!