Milyen alaplapot, processzort és videó-kártyát vagy memóriát (valamelyiket a kettő közül) vegyek, ami 25-30 ezerből kijön?
most újítok gépet... alaplap, videó-kártya(ezt kapom 256 MB), processzor de fogalmam sincs, hogy memóriát vegyek-e vagy inkább egy jobb videó-kártyát.
Lehet nem veszek memóriát és vidi-karit sem. 512-es memória az sz*rnak számít? főleg, ha új dolgok lesznek benne?
egyébként semmi extra célra nem kell (csaj vagyok), nem szeretek játszani, max sims és NFS (most wanted a kedvencem). Grafikázok majd (igen megint én kérdezek:D) és a monitor megvan, az egér még nincs, már csak a gépet kell tuningolni ilyen célra.
Légyszíves segítsetek, mert senki/semmi segítségem nincs :)
ui.: aqua-ból szeretnél vásárolni, de ha ipon-on talál valaki jó árban cuccokat, akkor meglesem.
LINKELJETEK HA LEHET VAGY ÍRJATOK TÍPUSOKAT!!
Ez teljesen jó, bár én azt a cpu-t nem venném meg. 2 ok miatt. Egyik, hogy csak celeron, a másik, hogy nem is egy mai darab. Igaz kicsit drágább, de jobb ez.
akkor inkább a drágábbat választom! Örülök hogy valahogy sikerült összehozni :D
persze azért ddr3-as lett a memória. 1 gigás, de a 2 gigás nekem még túl drága :S
vga remélem jó lesz photoshophoz.
sajnos van egy keretem... 40 ezer a keret (áfás számlával). Ha vennék még 1 ramot akkor 45-46 ezer ftnál lennék.. inkább maradok az 1-nél. és ha nem elég úgyis tudok bővíteni :)
Köszi mindent!
egyébként hol vagy szervizes?
Hát, ha törvénybe van foglalva, vagy szabályzathoz kötött akkor ne is mond el :) nem tudtam, hogy nem szabad.
És amúgy se mondhatnád el, ha privátba kérdezném?
Mondjuk nem tudom miért akarom ennyire megtudni :)
Ha találgatnék se biztos, eltalálnám. Annyi nagy-cég van...
egyébként neked milyen egered van? milyet ajánlanál szerkesztéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!