Milyen alaplapot, processzort és videó-kártyát vagy memóriát (valamelyiket a kettő közül) vegyek, ami 25-30 ezerből kijön?
most újítok gépet... alaplap, videó-kártya(ezt kapom 256 MB), processzor de fogalmam sincs, hogy memóriát vegyek-e vagy inkább egy jobb videó-kártyát.
Lehet nem veszek memóriát és vidi-karit sem. 512-es memória az sz*rnak számít? főleg, ha új dolgok lesznek benne?
egyébként semmi extra célra nem kell (csaj vagyok), nem szeretek játszani, max sims és NFS (most wanted a kedvencem). Grafikázok majd (igen megint én kérdezek:D) és a monitor megvan, az egér még nincs, már csak a gépet kell tuningolni ilyen célra.
Légyszíves segítsetek, mert senki/semmi segítségem nincs :)
ui.: aqua-ból szeretnél vásárolni, de ha ipon-on talál valaki jó árban cuccokat, akkor meglesem.
LINKELJETEK HA LEHET VAGY ÍRJATOK TÍPUSOKAT!!
Szia. 512 ram az édes kevés a mai világba. Minimum 2 giga, de inkább 3. Bár nekem is csak 2 van, de már én is nézem, hogy 3 legyen. Igaz, hogy nekem megy minden, lehet nem full grafikán, de élvezhető. Igaz, hogy oc a vga. Vga-t tervezéshez azért kéne belerakni valami erősebbet. Bár a kifejezett tervező vga-k azok olyan 100 körül mennek. Viszont azzal meg játszani nem tudsz. Sajnos ilyen árból, amennyit te gondolsz, nem tudod megoldani. Egy jobb alaplap 15k, egy vga 15-20k, (már túllépted), és még egy cpu az is 15k. Szóval olyan 50-et azért kéne, ha egy jó gépet akarsz. Viszont ram mindenképpen kell, mert 512 az max arra jó, hogy netezel xp-vel. Egérből én nem vagyok egy igényes, 990-ért vettem egy hama egeret a mediába, a mai napig megy.Optikai, usb-s. Én utálom a vezeték nélkülit, mert játék közbe lemerül, az ciki.
Amit én vennék a dolgokból: Szervizes tapasztalat alapján írom neked. (Ezekből jött vissza a legkevesebb javításra) Alaplap (msi, asus) Vga (msi, bfg, zotac) Vga-ból asust véletlenül se vegyél. Cpu (neked kell döntened, hogy amd, vagy intel.
Páromnak gépházzal, és mindenféle kiegészítővel lett 55 ezer... hogy lenne 50 ezer akkor ennyi? Ja és nagyon fullos a gépe, az aqua-ba vett meg hozzá mindent, szóval megérte nagyon.
írtam, hogy nekem nem kell full extrás.
csak photpshop fusson rajta.
de hasznos volt amiket írtál, köszönöm :)
óriási segítség :) annyira rendesek vagytok!
NEM INTEGRÁLT!
de 1 évvel ezelőtt egy 800 Mhz-es 1GB-os memória 2700 Ft volt... szóval az most kb 6000 Ft.
Amiért olcsóbb voltak a cuccok, így lazán összerakta.. nagy szerencséje volt :)
FONTOS: MINDENT ÁFÁS SZÁMLÁVAL VESZEK! TEHÁT ÚGY KÖLTÖK RÁ, HOGY ÁFA NÉLKÜL, TEHÁT JÓVAL OLCSÓBB :)
úgy számoljátok!
Egyébként 800 Mhz-es nem elég memóriából?
gondolom processzortól függ milyen memória kell. Igaz?
nem értek hozzá, csak érdeklődök, hogy sejtésem legyen :)
40.760.-
ennyi lenne, ha mindent áfa nélkül számolok. ez nem olyan vészes :)
Ebben a hónapban csak 2 dolgot tudok venni, mit vegyem meg, a felsoroltak közül, amit linkeltél?
a következő hónapban venném meg a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!