Milyen alaplapot, processzort és videó-kártyát vagy memóriát (valamelyiket a kettő közül) vegyek, ami 25-30 ezerből kijön?
most újítok gépet... alaplap, videó-kártya(ezt kapom 256 MB), processzor de fogalmam sincs, hogy memóriát vegyek-e vagy inkább egy jobb videó-kártyát.
Lehet nem veszek memóriát és vidi-karit sem. 512-es memória az sz*rnak számít? főleg, ha új dolgok lesznek benne?
egyébként semmi extra célra nem kell (csaj vagyok), nem szeretek játszani, max sims és NFS (most wanted a kedvencem). Grafikázok majd (igen megint én kérdezek:D) és a monitor megvan, az egér még nincs, már csak a gépet kell tuningolni ilyen célra.
Légyszíves segítsetek, mert senki/semmi segítségem nincs :)
ui.: aqua-ból szeretnél vásárolni, de ha ipon-on talál valaki jó árban cuccokat, akkor meglesem.
LINKELJETEK HA LEHET VAGY ÍRJATOK TÍPUSOKAT!!
Köszönöm szépen :)
Rengeteg segítséget adtál! Igazad van pár száz ft különbség nem lényeges, jobb a gyorsabb. :)
úgy se lesz 4 gigás a ramom :D
egyébként úgy volt, veszek monitort...
aztán, nem vettem meg, hanem egy használtat kapok vissza...
Novita 19"-ra ami elég gyér.. nem tudom mennyire kell egy ilyen géphez jó monitor(?).
amiért a használtat választottam, annyi az ok, hogy spórolok, és lesz pénzem a gépre költeni...
a kérdésem: jó ez a novita is? (nem találtam neten róla adatokat, sehol sem forgalmazzák).
na ilyen van nekem.... azért a másik sokkal jobb :S
# 19" TFT,
# 1440 x 900 felbontás,
# 16 : 10 képarány,
# 300cd/m2 fényero, 800 : 1 kontraszt arány,
# 5ms válaszido
azért elég jól bírja, mert barátomé a monitor most, és neki elég jó gépe van, szóval ha nála nincs baj, és simán bírja a játékokat és nem kapcsolt ki, nem fagyott le, nem zavarodott be a képernyő, ezek szerint jó az :)
a kontrasztaránya nagyon szar, és azon ha akarok, sem tudok változtatni.
VISZONT talán egy grafikusnak nem kéne betelnie egy ilyennel.... majd meglátjuk.
azért.. 15 ezerért visszakapom a régit, és az új látod mennyi.
gondolkozom, megint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!