Szerintetek ez jo gép?
Figyelt kérdés
Alaplap:Gigabyte GA-MA785GMT-UD2
Táp:Corsair TX650W
Processzor:AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz
RAM:Kingston DDR3 Ram PC3 HyperX Kit 4GB
HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD Drive:LG Electronics GH-22 NP20
PC ház: Cooler Master Elite 335
Proci Hűtő:Zalman CNPS 9700LED
Videókártya:Sapphire Radeon HD5970 2GB
Haverom fikázta a gépem és nemtom mire értette szerintetek jo gép vagy kevés benne vmi? RAM vagy akármi
Válaszokat előrre is köszi
2010. máj. 17. 15:07
21/22 anonim válasza:
dikk leírom sportolok nem hiszi el :DDDD am karatézom heti 3 edzés.
22/22 anonim válasza:
Mit fikázzátok a gyereket,én is örülnék ha ilyen gépem lehetne,most én is gyűjtök egy újra ,csak nem ilyen vidikarival...és igen,szeretek játszani,de emellett heti 5-ször edzek(kondi) és mamámhoz eljárok segíteni,nem mindig,de elég sokszor...ne érdekeljen már hogy ki veszi neki a gépet,és nem rajoskodott hanem megkérdezett valamit, de ebből is látszik hogy azért irtatok ilyen komikat mert esetleg irigyek vagytok rá...én nem vagyok gazdag,és nem kapok pénzt mindig ha kérek, alkalmakra kapok esetleg...16 vagyok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!