Szerintetek ez jo gép?
Alaplap:Gigabyte GA-MA785GMT-UD2
Táp:Corsair TX650W
Processzor:AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz
RAM:Kingston DDR3 Ram PC3 HyperX Kit 4GB
HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD Drive:LG Electronics GH-22 NP20
PC ház: Cooler Master Elite 335
Proci Hűtő:Zalman CNPS 9700LED
Videókártya:Sapphire Radeon HD5970 2GB
Haverom fikázta a gépem és nemtom mire értette szerintetek jo gép vagy kevés benne vmi? RAM vagy akármi
Válaszokat előrre is köszi
Hol a BlueRay író???? Az hiányzik már csak... nomeg egy SSD...
Minden alkatrész után adhatnál nekem 1000 ftot, neked úgyis sok van... :P
Esetleg egy Intel i7-est is rakhatnál bele.... vagy egy i5 750-et... Ez lenne a minimum... :P
A RAM-od sem 1800mhz-es... ejnye... hát hogy fogsz meglenni 1800as ram nélkül???
A Videókártyád is tök ratyi... vehetnél mégegyet belőle és CrossFire-el működtetnéd őket... Így még a Cod2 sem fog futni rajta....
Meg, hogy képzeled, hogy egyetlen 1 TB-os lemezt veszel? Irány a bolt és vegyél 5 darab 2TB-osat... majd egy RAID 5-öt mellé... És még 2 SSD-t, 128 gigás elég lesz, de abból is két darabot, RAID-1 vagy 0 ban...
u.i: Nagyon jó gép :)
Ilenne már ilyen gépbe mondjuk OCZ, Geil stb. ram, én szerintem ezek nevesebbek és tartósabbak. De attól függetlenül örülnék én ilyen ram-nak :P
Tápba bele lehet kötni, egy f@sza Enermax mehetett volna bele.
Ilyen gépnél már tényleg illene a Core i7, de attól szuper ez a proci.
Hát videókártya... nagy dillema... hát vehettél volna újabbat is, talán a Fifa 98 eldöccen közepes szinten.
Király atommegazsír kártya, de télleg emellé illet volna a legszuperebb i7.
Ja és még a ram-hoz hogy szerintem vegyél 2szer ennyit mert a vram majdenm annyi mint a ram xDxD
Mennyi volt 600-700e vagy mennyi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!