Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez jo gép?

Szerintetek ez jo gép?

Figyelt kérdés

Alaplap:Gigabyte GA-MA785GMT-UD2

Táp:Corsair TX650W

Processzor:AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz

RAM:Kingston DDR3 Ram PC3 HyperX Kit 4GB

HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB

DVD Drive:LG Electronics GH-22 NP20

PC ház: Cooler Master Elite 335

Proci Hűtő:Zalman CNPS 9700LED

Videókártya:Sapphire Radeon HD5970 2GB

Haverom fikázta a gépem és nemtom mire értette szerintetek jo gép vagy kevés benne vmi? RAM vagy akármi

Válaszokat előrre is köszi

2010. máj. 17. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
de ló lenne ha enyém lenne :)
2010. máj. 17. 21:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Elbírja a COD 6 ot full hd ban max beállításokon? :)
2010. máj. 18. 08:30
 13/22 anonim ***** válasza:

Mit vettél te???

Anyád meg apád vette!

Felnött ember nem rajoskodik a gépével!

Te is tudod hogy jó gép, csak egy kamu kérdés...

Nekem van ismerősöm, aki 800ezer ft-ból rakott össze gépet.

Képzeld nem dicsekszik vele!

Mit szólsz töki?

2010. máj. 18. 15:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja vagy egy kis takonypóc vagy, akinek megadnak minden sz@rt a szülei, vagy egy elcseszett életű felnőtt aki kántörsztrájkon nőtt fel ide jön rajolni. Amúgy is gyökszi vagy hogy ennyit költessz egy rohadt gépre miközben 200ezerből is ki lehet hozni egy szuper gépet.
2010. máj. 18. 17:08
 15/22 A kérdező kommentje:

ijen kommenteket nem kértem.

arra vagyok kiváncsi h a 4mag és a videokari mellé elég e 4 GB ram gyökér.amugymeg saját pénz mival én 2.5 évig szoptam 1 szarral és most gyujtottem ossze rá szall psszt.

2010. máj. 18. 17:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Helyesen írni tanulj meg előbb kisöcsém. Egy felnőtt tényleg nem így beszél, hogy "amugymeg", "én 2.5 évig szoptam 1 szarral", "szall psszt".

Képzeldd testvérem, szerintem én többet dolgozok mint te és egy 8-10 éves géppel is megvagyok, mert nem a számítógép a szerelmem.

Ha én gyökér vagyok, akkor te mi vagy? Én nem vagyok kocka, de azt tudom hogy nem úgy nézzük, hogyha már 4 magos processzor, akkor már biztos jó. B@zdmeg szerintem vedd meg egyből az első 6 magost, hátha pofára esel.

Szerintem menjél vissza tanulni, mert ha felnőssz nem lesz mindig melletted az apád, hogy adjon pénzt még egy 30gb ramra.

2010. máj. 18. 17:43
 17/22 anonim ***** válasza:
17:43 sztem nem te vagy az apja vagy az annya és erre senki nem volt kíváncsi legfőképp a kérdező nem és képzeld nekem is hasonló gépem és képzeld apuci vette nekem na és? meg én külömben is dolgoztam érte egész nyáron h. megkapjam meg sportolok is tehát nem lehetek kocka se mindenki mással boldog valaki a 300 ezres géppel valaki meg a 8 évessel
2010. jún. 28. 23:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Na utolsó ezzel elárultad hogy egy kis sz.aros b.uzigyerek vagy...

Ja és mit sportolsz? Néha felkelsz a géptől és kimész a hűtőig aztán vissza? -.-˝

2010. jún. 28. 23:26
 19/22 anonim ***** válasza:
ja és én nem a géptől vagyok boldog....
2010. jún. 28. 23:28
 20/22 anonim ***** válasza:
dikk minek kell má fikázni egyből a másikat ha van valami faja cucca ez olyan gyerekes inkább mindenkinek a kérdésre kéne válaszolni (odabiggyeszteni h. ja jó géped van és ennyi) ha meg annak örül h. kiírja milyen gépe van egészségére
2010. jún. 29. 11:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!