Szerintetek ez jo gép?
Alaplap:Gigabyte GA-MA785GMT-UD2
Táp:Corsair TX650W
Processzor:AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz
RAM:Kingston DDR3 Ram PC3 HyperX Kit 4GB
HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD Drive:LG Electronics GH-22 NP20
PC ház: Cooler Master Elite 335
Proci Hűtő:Zalman CNPS 9700LED
Videókártya:Sapphire Radeon HD5970 2GB
Haverom fikázta a gépem és nemtom mire értette szerintetek jo gép vagy kevés benne vmi? RAM vagy akármi
Válaszokat előrre is köszi
Mit vettél te???
Anyád meg apád vette!
Felnött ember nem rajoskodik a gépével!
Te is tudod hogy jó gép, csak egy kamu kérdés...
Nekem van ismerősöm, aki 800ezer ft-ból rakott össze gépet.
Képzeld nem dicsekszik vele!
Mit szólsz töki?
ijen kommenteket nem kértem.
arra vagyok kiváncsi h a 4mag és a videokari mellé elég e 4 GB ram gyökér.amugymeg saját pénz mival én 2.5 évig szoptam 1 szarral és most gyujtottem ossze rá szall psszt.
Helyesen írni tanulj meg előbb kisöcsém. Egy felnőtt tényleg nem így beszél, hogy "amugymeg", "én 2.5 évig szoptam 1 szarral", "szall psszt".
Képzeldd testvérem, szerintem én többet dolgozok mint te és egy 8-10 éves géppel is megvagyok, mert nem a számítógép a szerelmem.
Ha én gyökér vagyok, akkor te mi vagy? Én nem vagyok kocka, de azt tudom hogy nem úgy nézzük, hogyha már 4 magos processzor, akkor már biztos jó. B@zdmeg szerintem vedd meg egyből az első 6 magost, hátha pofára esel.
Szerintem menjél vissza tanulni, mert ha felnőssz nem lesz mindig melletted az apád, hogy adjon pénzt még egy 30gb ramra.
Na utolsó ezzel elárultad hogy egy kis sz.aros b.uzigyerek vagy...
Ja és mit sportolsz? Néha felkelsz a géptől és kimész a hűtőig aztán vissza? -.-˝
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!