Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 4x8gb ddr4-es 3200mhz asztali...

4x8gb ddr4-es 3200mhz asztali pc memoria mennyibe kerül a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
ma 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

hardverapro.hu

arukereso.hu

ne legyél már ennyire lusta.

ma 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Most nagyon bezuhant a memória ára. Én meg verem a fejem a falba, hogy elhamarkodtam a 16 GB-ra fejlesztést, mikor semmi szükségem nem lett volna rá akkoriban.
ma 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

a legolcsóbb? - ingyen

Csak ki kell fognod hogy valaki valahol a világban kidobja a gépét ddr5 re váltás miatt. Csak jókor kell jó helyen lenni. Csak 8 milliárd ember van a világon. 🙄

ma 14:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Az ingyen dolgokat mindenki szereti.Hol dobálnak ki ddr4-es gépeket?

Még ddr2-es gépeket is árulnak a jofogáson és nem 1-et láttam már hogy megvettek,miért pont ddr4-es gépet dobnának ki?

ma 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Sokkal jobban jársz ha 2x16 GB-ost veszel ami Dual-Channel-be fog menni.

[link]

4x8 GB:

[link]

ma 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Néha napján előfordulnak ingyen gépek hardveraprón. Jellemzően Core 2 és 4 gen intel közöttiek.

Ritkán videokártyát is adnak, de nagyon vadászni kell és figyelni az oldalt.

Én egyszer egy törött de működő Huawei telefont fogtam ki ingyen, vagyis egy tábla csokiért.

ma 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös, 4x8Gb is tud dual channelben menni, ilyenkor 2-2 slot megy dual channelben.
ma 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
#7 Tud, viszont ez semmi előnnyel nem jár a 2 modulhoz képest abban az esetben, ha a platform nem támogat quad channelt. Sőt, bizonyos esetekben problémákhoz vagy alacsonyabb sebességhez vezethet a 4 modul.
ma 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:

6-os

"törött de működő Huawei telefont "

Te akkor istenkirály vagy,manapság a törött telefonért is kérnek pénzt,nem is keveset,van a facebookon egy ilyen csoport"törött,repedt telefonok,adás-vétel.mindenért pénzt kérnek már,sőt minél jobban törött annál drágábban adják.

ma 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!