Tapegyseg Problema?
Neha a gep csinalja.hogy teljesen lefagy,kep van,gep megy de nem reagal semmire.a kep is lefagy es nem erzekeli se az egeret se a billentyut,ma kapcsolgatva volt az aram fel le(biztositek) gep nem volt bekapcsolva majd lekapcsoltam a tapot is de elotte volt ugy lekapcsolva a biztositek,hogy a tap nem volt lekapcsolva.elso ujra inditasnal ki irta.hogy a windows problemat eszlelt es ezert leall majd hangosan bugott(win10) bekapcsoltam majd az oldalat vissza akartam rakni es lefagyott a gep,kikapcsoltam majd ugy csinalt mintha a CPU kabel nem lenne bedugva ki be kapcsolt folyamatosan,kivettem az alaplapbol az elemet majd vissza raktam es akkor mar ment egy ideig majd kilapcsolt de kep nem volt aztan gondolt egyet es megjavult.amikor nemjo,azaz nemaf kepet hanem ki be kapcsol akkor a gephaz ledjei ki be kapcsolnak vagy az egyik leall vagy 3-4masodpercenkent kb 1-2masodpercig jobban vilagit a kelletenel.a ventik az alaplapra vannak dugva
Corsair VS650 tap
Gigabyte Arous gaming 7 alaplap
MSI 1080 Gaming X videokartya
i7 7700k proci
2x8GB hyper x fury ram
Tudom igy lattatlanba eleg nehez megoldast talalni,de a tapom akarja bemondani az unalmast?
Jaaaaj... Ilyen géphez tudod mi lett volna a minimum táp?
Amúgy ki kéne próbálni másik táppal, úgy is csinálja-e. Máshogy nem tudod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!