Vettem egy tápegséget és tapasztalok némi problémát?
Sziasztok vettem a héten egy Chieftec gps a8-at (500W) hogy elfutassa ezt a configot:
intel 2magos
8giga ram
gt 730
A legnagyobb terhelést amit kapott az hogy loloztam rajta.Bekötésnél nem voltak problémák le is földeltem magam, elsőre elindult a gép. csal egy ledet nem kötöttem be azt elfelejtettem. Na de amikor loloztam akkor egy pillanatra feketére váltott a kép. Majd a lol kliensbe is fekete foltok jelentek meg. Ezek csak egyszer jelentkeztek eddig. (csütörtökön szereltem be a tápot 12.08-án.)Majd mai napon (12.10) alvó módba tettem és amint pár órával később vissza akartam kapcsolni nem kapott áramot se a monitor se az egér,billentyűzet. Az egér fel-fel villant de semmi lekapcsoltam hátul a tápot és vissza azóta jó. Szerintetek tényleg a tápegységgel van a baj? Vagy ha tudtok valami használható segitséget irjátok le , valamint élhetek e a visszavásárlási lehetőségemmel vagy a garanciával? és hogyan? (nem értek hoozzá sajnos) smartshop.hu
(17f)
Előre is köszönöm kedves válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!