Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi konfigurációról?

Figyelt kérdés

Gépvásárlás előtt állok és összeraktam egy buildet, mivel ez az első általam ősszerakott gép így felmerült bennem a kérdés hogy minden kompatibilitásban az megfelelő e, esetleg van e jobb ötletetek valamire.

Alaplap: [link]

Ház: [link]

Proci: [link]

Táp: [link]

RAM: 2* [link]

HDD: [link]

Videókártya: [link]

Optikai meghajtó: [link]

SSD-n még gondolkodok, de ha lesz akkor ezt szeretném belerakni: [link]

2017. máj. 17. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Amúgy a Ryzenre visszatérve, nagyon sok cikket olvastam és az alapján döntöttem inkabb az Intel mellett."

Elhiszem hogy olvastad, de csak azt akartad észrevenni a szövegben ezért az is maradt meg, miért az INTEL.

Akinek jobb egy 4szálas szorzó záras proci annyiért, amiért már Ryzen 5 1600at kapni (6mag/12szál), az valamit nem fogott fel az olvasott cikkekben. Ez nem hogy az i5-öt, de az i7-et is lazán veri. Így akkor sokkal tartósabb lesz.

2017. máj. 17. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Asrock "Hyper I" támogatású lapjaihoz nem kell Mod Bios, van ilyen B150 és H170 is.

Vagy ilyen a Z170 Extreme 4 lap is.

Ezekben minden proci húzható BCLK emeléssel.

2017. máj. 17. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Igaza van BADABUM kollégának....a külső jelgenerátoros HYper lapok szintén húzhatók, mind 6-7 fázisú VRM szereltek,csak aránytalanul drágák. Viszont azokkal a 7 széria is húzható ha jól tudom... még nem próbáltam.

Szóval ha kell, hozok Neked i5 6400T procit újonnan 42,5k és egy baráti 200fsb mellett 4400mhz-en simán eljátszogatsz még vele évekig egy 3000ft hűtő kíséretében.

Az alaplap +proci+ hűtő kombinációt megúszod 75-80k között.

2017. máj. 17. 14:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Tápegységből elég kisebb is, HDD-ből most a Toshibának nagyon lement az ára, 12-ért hozzájuthatsz. Optikai meghajtóval nem tudom mit akarsz kezdeni 2017-ben, már rég minden lemezt le kellett volna menteni értelmesebb adathordozóra. V300 szériát pedig tilos venni. Ezzel alsó hangon 10 ezret meg tudsz spórolni, amit egy értelmesebb házra és egy processzorhűtőre tudsz költeni, hogy ne süketülj meg a zörgéstől a második napon.
2017. máj. 17. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!