Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények az alábbi konfigurá...

Vélemények az alábbi konfigurációról?!

Figyelt kérdés

Hello mindenki.

Éppen a gépemet állítom össze és rendelem hozzá az alkatrészeket, és állandóan megfordul a fejemben hogy jól választottam-e hogy ezeket teszem a gépbe vagy kijöhettem volna olcsóbban, egy hasonló alkatrésszel. Előre is köszönöm a tanácsokat!

Alaplap: MSI b250m mortar

Processzor: Intel core i5-7500@ 3.4Ghz

Memória: HyperX fury 2x4GB 2400Mhz DDR4

Tápegység: EVGA 100-W1-0600-K2 600W

Gépház: deepcool kendomen vörös-fekete

Merevlemez: Western digital 1tb 7200rpm caviar blue

Optikai meghajtó: LG 24x dvd író

Videókártya: ? (RX 460,470,480 v GTX 1050,1060)(még nem tudtam dönteni)

2017. márc. 17. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:

A tápegységet cseréld le valami értelmesebbre, utána már nem borzalmas.

Videokártya meg eléggé egyértelmű, hogy a budgethez van kötve, vagy én nem tudom, hogy egy RX460-t miért akarsz egy RX480-hoz hasonlítani. Azt válaszd, amelyikre szükséged van.

2017. márc. 17. 12:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat igen rosszul fogalmaztam, nem dönteni nem tudok hanem nem tudom hogy alakul majd a pénzem a videókártyára. Minden más alkatrész jó részt már szállítás alatt van, de van még lehetőségem változtatni ha nagyon muszáj.
2017. márc. 17. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem muszáj semmit se változtatni, csak a tápegységet cserélni ajánlott, mert hordoz magában kockázatot.
2017. márc. 17. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, az EVGA jó márka, de ez az eresztésük nem a legjobb. Itt van egy kis vita róla:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

2017. márc. 17. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:
A márka miatt választottam ezt, mert jonak mondogattak. Esetleg tudnátok mondani olyan tápot ami maximum 23ezer forint, valamint kitudná szolgálni ezt a konfigot az RX 480-al?
2017. márc. 17. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
BeQuiet! Pure Power 10 300W
2017. márc. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!