Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi konfigurációról?

Figyelt kérdés

Gépvásárlás előtt állok és összeraktam egy buildet, mivel ez az első általam ősszerakott gép így felmerült bennem a kérdés hogy minden kompatibilitásban az megfelelő e, esetleg van e jobb ötletetek valamire.

Alaplap: [link]

Ház: [link]

Proci: [link]

Táp: [link]

RAM: 2* [link]

HDD: [link]

Videókártya: [link]

Optikai meghajtó: [link]

SSD-n még gondolkodok, de ha lesz akkor ezt szeretném belerakni: [link]

2017. máj. 17. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Inkább a dvd olvasóra nincs szükség. SSDből a HyperX Savage gyorsabb.
2017. máj. 17. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Két hete vettem én is Pcx-en hasonlót, konkrétan prociból, tápból meg HDD-ből ugyanazt nézted ki, ezeket csak ajánlani tudom de a többi cucc is jónak tűnik. Optikai meghajtó az tényleg felesleges, kivéve ha sok régi CD/DVD-d van amire szükséged lesz még, de ha nem akkor vegyél inkább egy jó proci hűtőt hozzá.
2017. máj. 17. 12:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha jól láttam ebben a prociban van beépített hűtő azért nem néztem :) attól függetlenül javasolod? :)
2017. máj. 17. 12:41
 4/14 anonim ***** válasza:
A procit mindenképp javaslom, mert nagyon jó, a beépített hűtője viszont egy idő után hangos lesz meg nem hűt olyan jól. Én 10 ezerért vettem hozzá egy be quiet! Pure Rock-ot és semmi hangja sincs, 30 fok fölött még nem volt a hőmérséklete.
2017. máj. 17. 12:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Amúgy az SSD-re visszatérve nagyon gondolkodok rajta, de ahogy néztem abból amit említettél csak 240GB-os van, nekem egy kisebb 120GB-os is eleg lenne.
2017. máj. 17. 12:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Itt a Ryzen 5, akkor miért költötök a gyengébb de nem olcsóbb INTEL-re?
2017. máj. 17. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy gamer úgyhogy nekem elég és tudom, hogy jó hosszútávon is. A Ryzen meg csak most jöttek, jönnek ki.
2017. máj. 17. 13:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Egy új kérdés, hogyha raknék rá külön egy peocesszorhűtőt akkor lehet megérné akár a 7600K-t venni? :) Amúgy a Ryzenre visszatérve, nagyon sok cikket olvastam és az alapján döntöttem inkabb az Intel mellett.
2017. máj. 17. 13:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Szóval kezdjük az elején. Gondolom van egy kereted amibe szeretnél beleférni.

Teljesen felesleges 16gb ram a gépbe ha játékra építed, mert ettől nem lesz gyorsabb a gép. 8gb ddr4 kittet vegyél és ha későbbiekben mégis bővíteni szeretnéd még van rá lehetőség. A tápegység feleslegesen nagy, a 400w is bőven elég lenne, de ez csak 3k különbség, ez még elfogadható.

SSD-ből a sata csatlakozásukat felejtsd el, vegyél 250gb NVME m2 ssd-t (samsung 960evo vagy pm961,sm961, adata sx8000) ha már olyan lapot választottál ami támogatja ezta technikát. HDD-ből meg olyat amire pénzed marad, csak adattárolásra fogod használni, a létező legolcsóbbat.

2017. máj. 17. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Most nézem hogy 7600 proci, ne ennyit nem szabad ezért kifizetni. Akkor inkább z170alaplap+i5 6400T proci, egy igényesebb hűtő és MOD BIOS!!!!
2017. máj. 17. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!