Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 144hz-es monitor az átverés?...

144hz-es monitor az átverés? Itt van előttem de én semmi különbséget nem látok?

Figyelt kérdés

Ugye mi a marketingduma? 144Hz a standard 60hoz képest sokkal folyamatosabb látványt ad amit főleg game esetében lehet észre venni.

Hát kérem én itt ülök egy 144hz-es acer predator előtt egy mezei 60hz-esről váltottam, és a világon semmi különbséget nem látok. De a világon semmit.

Folyamatosabb gördülékenyebb látvány? Hát elvileg technikai értelemben biztos-de hogy ebből a mezei user mit vesz észre? Hát… én a világon semmit.

2017. máj. 17. 10:53
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Ne ragozzuk a semmit...

egy buborék volt az egész marketingkamu.. és ennyi.

Bedőltem de nem baj tanultam belőle.

Ennyi haszna volt.

2017. máj. 20. 12:53
 32/37 anonim ***** válasza:

# 25/31 Időpont tegnap 11:59

Látom még mindig nem fogtad fel, de sebaj. :-D Persze, csak az agyhalott személyeskedés megy, hogy én egy tál lencséért dolgozom, meg irigykedem. :-D

Amelyik kör tagjának te hazudod magad, azok nem gyakorikérdésekre járnak e-penis növelésért, csak úgy megsúgom. Én is pont ezért röhögök rajtad.

2017. máj. 20. 17:45
 33/37 anonim ***** válasza:

Most miért? Simán lehet rettentő távol az idegrendszere effektív sávszélessége mondjuk ettől az elvetemülttől:

https://www.youtube.com/watch?v=m6igZbQm75s

2017. máj. 20. 18:54
 34/37 A kérdező kommentje:

hát elolvasva a mellékelt videó alatti hozzászólásokat két tábor van ott (is):

a) aki szerint a 60 és 144 közti különbség az INSANE

b) aki szerint a világon semmit se látni különbségben

Én a b) be tartozom. Mert a világon semmit se vettem észre csak a non IPS panel fosszar színeit.

c) ja és ott a c) tábor akik szerint van némi mimimális difi de alig venni észre és csak a hülye ad ezért egy fillér többletet is

euz voltaképp a b) tábor kiterjesztve

2017. máj. 20. 19:23
 35/37 A kérdező kommentje:

de még olyan neurológus szakorvos is akad aki szakmai érvekkel (laiksunak jórészt követhetetlenül) kifejti hogy aki azt állítja a 60 fps felett bármi különbséget is képes lehet látni az vagy hazudik vagy súlyosan önámító...

mert ez (nem én mondom...) fiziológiai lehetetlenség

én ezt nem tudom nem vagyok neurológus én csak azt tudom mit látok... semmit a világon.-

2017. máj. 20. 19:26
 36/37 anonim ***** válasza:

Ezért állítok én is max annyit, hogy az össz latencyből egy 10ms levonódik, ha a videókártya 144-re lockolva előre renderel egy kockát, mert azért olyan riggel mégiscsak legyen vsync bekapcsolva.

Voltak törekvések arra, hogy ha már úgyis mindenütt lcd van, az pedig nem köteles X Hz képfrissítéssel dolgozni, hanem kap egy új képet, amint lehet, megjeleníti, amint tudja, nem kell VSync, és a lehető legnagyobb FPS érhető el sokkal egyszerűbb felépítéssel... Mintha nem akarnák még előszedegetni. Még most el kell szórni a 144Hz-es készletet az űrhajós szeműeknek.

2017. máj. 20. 20:46
 37/37 anonim ***** válasza:

Elég sok lehet a látássérült ember. Nekem ugyan szemüvegem/kontaklencsém van, de én bizony észreveszem, ha a monitor 60 vagy 144 Hz képfrissítéssel van. Nem Predatorom van, mert piszokdrága, egy jó áron vásárolt AOC C3583FQ monitorral(akcióban 130 ezer) tolom, ryzzen 1700, 1080 TI aorus.

DE aki megnézte a monitort az is látta a külömbséget. már ha csak egy videót lejátszok, azon is érezhető a különbség, de egy szép Battlefield 1 vagy egy pörgős DOOM-on venm hiszem, hogy nem lehet látni semmi külömbséget. És az emberi szem nincs 60 úgymond FPS-re korlátozva. Játékon is látod hogy játék nem valóság... mert meg sem közelíti az a színárnyalatot és képfrissítést, amit a valóságban fel tud fogni a retinánk. Egy átlag ember bizony a közel 200 FPS-es sebességet is képes észlelni.

Az meg hogy drága/nemeztakatam/hadnyavalyogjakmáegykicsit egyéni probléma. Annyit költsél, amennyire tellik :)

2017. júl. 25. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!