144hz-es monitor az átverés? Itt van előttem de én semmi különbséget nem látok?
Ugye mi a marketingduma? 144Hz a standard 60hoz képest sokkal folyamatosabb látványt ad amit főleg game esetében lehet észre venni.
Hát kérem én itt ülök egy 144hz-es acer predator előtt egy mezei 60hz-esről váltottam, és a világon semmi különbséget nem látok. De a világon semmit.
Folyamatosabb gördülékenyebb látvány? Hát elvileg technikai értelemben biztos-de hogy ebből a mezei user mit vesz észre? Hát… én a világon semmit.
"Én is tudok linkeli budai villát, meg Ferrarit is, mégsem lesz az enyém. "
Aztán mégis mi a hihetetlen abban hogy van egy szaros monitorom kb 120-130.000be kerül és egy szaros vga kártyám 200.000-ért?
hm?
Ezek nem egy hűdenagy dolgok. Nem midnenkinek csak a lyukas gatyája van ám, meg nem mindenki szarért húgyért melózik ám.
Azért ez nem egy budai villa... az nekem sincs.
De van családi ház medencével. Nem egy elérhetetlen dolog ám...
# 21/23 tegnap 08:13
Én tudjam miért ezzel vágsz fel? Mellesleg mivel nem sokat adnak el belőle, nagy dolognak számít. Nem az értéke miatt.
Kínosan egyértelmű a kérdésed eredeti célja. :-D
"Én tudjam miért ezzel vágsz fel? "
De szar vagy apám szerinted egy szaros monitor felvágásnak számít? Hát csóringer prolinger körökben (vagyis a te köreidben) biztos, mifelénk ez nem téma.
De ha akarsz felvágós monitort tessék. Na ez már valami.
Még ha erről lenne szó... de egy szaros 130.000 -es monitor?
Apám nem mindenki rabszolgabéren él.
Van aki keres is nem csak egy tál lencsét.
"nagy dolognak számít"
Nagy dolognak ja.. ehhez képest egy magánrepülő semmiség.
Ja egyébként további belemélyedés előtt: a monitort épp most adtam el.
Valóban úgy tűnik a parasztvakítás nem csak nálam (ellenem?) működik?
jól látod
PARASZTvakítás
tökéletesen definiáltad
end of story, csá
"tökéletesen definiáltad "
Hát csak ne buktam volna rajta 10-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!