144hz-es monitor az átverés? Itt van előttem de én semmi különbséget nem látok?
Ugye mi a marketingduma? 144Hz a standard 60hoz képest sokkal folyamatosabb látványt ad amit főleg game esetében lehet észre venni.
Hát kérem én itt ülök egy 144hz-es acer predator előtt egy mezei 60hz-esről váltottam, és a világon semmi különbséget nem látok. De a világon semmit.
Folyamatosabb gördülékenyebb látvány? Hát elvileg technikai értelemben biztos-de hogy ebből a mezei user mit vesz észre? Hát… én a világon semmit.
"mert a játék 144fps-sel fut?"
ne viccelj.... gtx 1080ti OC 11GB edition... nem 144-el megy a game hanem 300 fps-el...
van olyan autóverseny ami fraps nvidia driver monitor és game saját mérései alapján is veri a 600-800 fps-t akár...
Csak én érzem úgy, hogy ez a kérdés nem más, csak kamu E-penis növelési szándék? :-D
Persze, most úgyis az jön, hogy irigy vagyok a nem létező kártyádra és nem létező monitorodra...
vga ASUS GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11GB GDDR5X 352bit PCIe (GTX1080TI-FE)
monitor
és valóban marha kíváncsi lennék rá mire jó ez a 144hz.
azon kívül hogy pénzt kiadni... mert ugye mezei netezgetés közben doszt mindegy hogy 60 vagy 144hz.
játékban elvileg nem mindegy de ott se látok semmi extrát.
"if you've been using 60 FPS for 10 years and then suddenly receive a 120 Hz monitor, you might not see the difference clearly right away since your eye is used to staring at the old screen. Give it some time, maybe, a day - then revert to the old refresh rate, and you will IMMEDIATELY see a HUGE difference by just moving mouse cursor around. You will see so many frames skipped, you will be shocked that you've never seen them before."
- [link]
ilyen dumákat én is olvastam vásárlás ELŐTT és SAJNOS be is nyaltam őket. kb 1 hete van itt az új moncsi de akkor most hallgatva a tanácsra visszapakolom majd a régit és megnézem. Semmit se fogok észrevenni ide nekem a lottó ötöst.
Azt leszámítva hogy a régi egy ips paneles volt ez meg dot-TN paneles és a színei.... mint a mosott szar az ips-hez képest de erre felkészültem...
"Legközelebb nem akarnál egy retina macet venni?"
Nem, de azt elmomdom hogy kollegámnak az volt, 4x volt garis szervizen 6 hónap alatt.. 4x.
Aztán eladta a francba mielőtt újra szervizeltetni kellett volna.
Ára? 600.000
Nekem csak egy 2012-es konzumer laptopom van munkára, anno akcióban került 100-ba. Hányszor volt szervizen? egyszer se.
Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!