Engem átvertek, vagy mi folyik itt?!
Ezt a monitort rendeltem meg: [link]
Na most: ide az van írva,hogy D-SUB csatlakozója van.
De ismerősöm azt mondta,hogy csak max 1280x1024-es felbontást tud d-sub csatlakozón.
Akkor mi ez a fullhd-s átbaszás? Ez valami elírás,én vakultam meg,vagy most mivan? És mégis mennyit kéne kiadni egy istenverte monitorért,hogy dvi csatlakozója is legyen?
Csatlakozó nem ad felbontás limitet
???
Remek,akkor az ismerősöm hülye. De én is hülye vagyok,hogy nem figyeltem ezt meg. Hogy lehettem EKKORA marha. Csak néztem a véleményeket,mindenki áradozott,hogy ilyen szép képminőség,olyan szép,de a kis aprós betűs részt nem láttam,hogy csak d-sub csatlakozós. Azthittem 30 ezerért már lehetne dvi-s monitort venni. Hát ez remek. Vettem egy semmire se jó magas felbontáson monitort. Mivel egy okádék lesz a minősége.
Remek tanulópénz,elnézést,hogy ezzel zaklattalak titeket.
Persze, hogy átvernek! A cégek már csak ilyenek, szerintem az UFO-knak is köze van hozzá, és erre egyedül ismerősöd jött rá! Én perelném őket!
/palmface
Utolsónak: *facepalm* de igaz amit írtál. :D
Kérdezőnek: Nekem is van egy 1366x768-eas monitorom, és most kapaszkodj: D-SUB-on használom! :O
Átvert a haverod mert Ő tudja a tutit.
Ha mégis csak ennyi a felbontásod akkor a videokarinál tapogatózz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!