Engem átvertek, vagy mi folyik itt?!
Ezt a monitort rendeltem meg: [link]
Na most: ide az van írva,hogy D-SUB csatlakozója van.
De ismerősöm azt mondta,hogy csak max 1280x1024-es felbontást tud d-sub csatlakozón.
Akkor mi ez a fullhd-s átbaszás? Ez valami elírás,én vakultam meg,vagy most mivan? És mégis mennyit kéne kiadni egy istenverte monitorért,hogy dvi csatlakozója is legyen?
Szerintem is valamit a monitor driverével vagy a vga-d driverével kell ügyeskedni.
Én 3hete vettem egy LG ips234-et és előtte 4éven át egy 19"-os tft monitorom volt, na már most mikor először beüzemeltem nem értettem miért megy ugyan fullHD-n de egy kb. 2-3"-os fekete kerettel :D. Na már most nálam valamiért a 7850-em catalyst-ja ráerőltetett egy underscan nevű dolgot és összenyomta a képet.
Lényeg, hogy valami driveres dolog lesz ez, hisz az is baromság, hogy a D-SUB nem képes erre illetve, hogy át lettél verve. Amúgy nem kell ennyire idegeskedni, legrosszabb esetben is ha valami tényleges gáz van cserélik a monitort.
" D-subbal a képminőség nagyon ronda dvi-hez képest"
Ha minden drivered rendben akkor én külön befizetek neked egy új monitorra ha te látod a különbséget.
Nekem van dvi-hdmi-dsub és mégis az utóbbit használom mert nincs különbség(szemmel látható)köztük.
Hogy mérges vagy amiért nem voltál körültekintő azt meghiszem a monitorodnál az újabb videokarik jelentik a hátrányt amin nincs dsub csatlakozó de mindegyik mellé mellékelnek átalakítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!