Sérült SD Kártya visszaállítás adatvesztés nélkül?
Figyelt kérdés
Nemrég vásároltam egy Kingston 64gb-os SD kártyát és már észleltem, hogy a kamera nem érzékeli mindig, szétkapcsol miközben töltöm át a fotókat a fényképezőmről. Ma ahogy töltöttem átfele megszakadt sokszor, végül már ki is írta hogy formázni kell használat előtt. (amit nem csináltam meg) Valahogy vissza lehet állítani programmal? mert nagyon drága ha szakemberhez viszem... Ha visszatudnám állítani gariztatnám az SD kártyát.2017. máj. 10. 21:47
1/5 A kérdező kommentje:
amikor ellenőriztetem ilyen visszaállító szoftverrel folyamatosan szétkapcsol
2017. máj. 10. 21:52
2/5 anonim válasza:
Akkor először talán a kártyaolvasót kéne cserélned mert az a rossz...
3/5 anonim válasza:
Recuva portable verziót próbáld, de lehet azzal sem megy. Nem szabad teljesen kihasználni a kártyákat, tehát a 64-est max 50-ig írnám, az okát nem tudom, csak tapasztalat. Pont elromolhatnak.
Recuvát akár pendriveról is futtathatod, a vissza állítást pedig ne a kártyára irányítsd, hanem pl hdd-re. Azt is megnézheted, hogy a lemezkezelőben van-e betűjele.
De azt hiszem ez lesz a te megoldásod>>> [link]
4/5 anonim válasza:
Ha a kamerában sem működik - másodszorra azért sikerült a kérdést is végigolvasni - akkor bizony a kártya a rossz és mivel úgy rossz, hogy nem olvasható folyamatosan, az adataidra keresztet vethetsz, enélkül kell visszavinned...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Sikerült a ZAR X nevű programmal és egy új kártyaolvasóval.(Kingston MobileLite G4) A kártyaolvasó volt a hiba, az újjal tökéletesen működik!
2017. máj. 12. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!