Laptopot ott hagytam a szervízben, közben rájöttem a merevlemeze jó, és nem volt jelszóval védve. Visszaélhetnek az adataimmal?
Beázott laptopról van szó, aminek drágább lett volna a javíttatása mint venni egy másikat. Utólag jutott eszembe ez a dolog, és rajta volt sok-sok kép, dokumentum, stb.
Na már , ha ezt ők beteszik egy másikba akkor bármimhez hozzáférhetnek, de mennyire esélyes ez, így fél év elteltével? -vagy előtte formázzák, stb?
Gondolom formázták 99%.
Nem tisztességes más cuccai közt szaszerolni.
Igazából olyan dolgok nem voltak rajta , amit törvény pl büntetne, csak képek jelszavak , auto. kitöltős webhelyek/adatlapok, stb.
Bár már lassan 1 éve lesz, hogy ott hagytam az egészet, szóval erre már sok esély nincs , hogy személyes dolgokkal visszaéljenek./?
Egy beázott laptop volt, típust nem tudom. Vettem újat, így nem volt rá szükségem ott hagytam. Porfogónak tudtam volna csak hazahozni, vagy elég húzósan megjavíttatni.
Így ott hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!