Windows 10 feketeképernyő?
Figyelt kérdés
A problémát gondolom mindenki ismeri,ha elinditom a gépet betölt a windows de csak a kurzor jelenik meg és körülötte minden fekete.Viszont,ha a ctr+alt+delete kombinációval előhozom a feladatkezelőt és azzal elinditok bármilyen alkalmazást az megjelenik.Már probáltam azt hogy az explorer.exe inditottam el a feladatkezelőben de semmi nem történt.Csökentett modban is úgyanúgy fekete képernyőt kapok.Mit lehetne csinálni légyszi segítsetek sürgős lenne.2017. ápr. 30. 15:58
1/2 anonim válasza:
Maga az explorer.exe van beakadva. Valami beépülő lehet a hibás, ami nem kompatibilis a frissítéssel. Csinálj tiszta telepítést, és nem lesznek ilyen gondjaid.
2/2 A kérdező kommentje:
Új felhasználót csináltam és az működik.A másik viszont nem
2017. ápr. 30. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!