Operációs rendszer költöztetése lehetséges letöltött programok nélkül?
Mint azt már mondtam: Unixos/Linuxos parancsok, tehát azon a rendszeren működnek.
Ha letöltesz egy Linuxos Live rendszert (Ubuntu/Linux Mint/satöbbi...), kiírod CD-re/USB pendrivera (ez utóbbihoz eszközök: [link] vagy [link] ), arról indítod a rendszert, és a Live rendszerről nyitsz egy parancssort, ott végre tudod hajtani a teljes klónozást a dd segítségével.
Ez utóbbiról bővebben itt írnak:
és itt láthatsz egy sikeres másolást:
Vagy van olyan disztribúció ami egy varázslón keresztül végigkalauzolva segít ezt véghez vinni:
itt írnak a folyamatról:
[link] show-live-doc-content.php?topic=clonezilla-live/doc/03_Disk_to_disk_clone
„A feladat egyszerű
Az operációs rendszert és lehetőleg minden adatot egy az egyben át kell másolnunk a régiről az új meghajtóra. Neki állhattam volna újra telepíteni a windows-t és átmásolni az adatokat, de gyorsabbnak és egyszerűbbnek találtam azt a megoldást hogy klónozom a merevlemezt és annak teljes tartalmát..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!