Melyik MacBook-ot érdemes megvenni?
valaki aki ért hozzá, segítsen!!
Szeretnék venni egy laptopot, és leszűkítettem a kört MacBook-ra
(De ha tudtok jobbat azt írjatok!) melyiket érdemes megvennem, illetve, hogy miben különböznek egymástól az alábbiak
MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Retina MacBook Pro
Előre is köszönöm a válaszokat!!
14# Túllépted a keretet, mégis rosszabb processzor és ram van abban a gépben. :) Linux operácios rendszerrel azaz még megkell venned a windowst ami plusz 20 ezer forint.
Ahogy mondtam.... Találsz olcsóbban laptopot, de csak kompromisszumokkal :P
Na lemaradt :D
Én direkt úgy állítottam be, hogy amit a macbook air tud az legyen a minimum....vagy ugyan ezt tudják vagy jobb legyen.
Nem hozzám beszéltek uraim. Nézni kéne a százalékot, utána rinyálni. Én arra válaszoltam hogy a MacBook air az ár/érték bajnok az ultrabookok közül. Én meg jeleztem hogy ez bizony nem igaz. Igen meg kell venni a windows-t ez igaz, de még mindig van 80ezer különbség.
És még MIELŐTT elkezdenétek érveket írni, csak annyit mondok hogy NE a MacBookot vegyétek alapul hanem a felhasználási módot. Hogy mire gondolok?
-Felesleges a 8gb ram, aki komoly gépet akár az olyat vesz.
-Jó hangszóró tök jó, de közelében sincs egy minőségi fülesnek, ergo mindenki azon hallgat zenét.
Tehát az operációs rendszeren kívül (szubjektív!) várom az érveket hogy miért adjak ki 80k-t csak azért hogy világítson az alma logo!
(Persze csak kultúráltan, ahogy én tettem)
Szép napot!
Teljesen mindegy.... Az a lényeg, hogy a Macbookok nagyon jó gépek a saját kategóriájukban.
Azért meg nem kell rinyálni, hogy pár embernek nincs pénze, hogy vegyen vagy nem tetszik neki az OS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!