Melyik MacBookot érdemes megvennem (bővebben lent)?
Sziasztok,
Sajnos nem annyira értek a laptopokhoz, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Egy MacBookot szeretnék venni, alaprajzokat (archiCAD), látványterveket szeretnék rajta készíteni, illetve photoshopot használni.
Ezen felül csak otthoni egyszerű dolgokra használnám.
Melyik modellt érdemes választanom?
Ez biztos jó lehet: Apple MacBook Pro 15 Retina i7 2.8GHz 16GB 1TB Notebook
Rajzoláshoz 15" alattit ne vegyél.
Igen ez biztosan nagyon jo lenne. Ha jol látom akkor ez a legdrágább a piacon :)
Talán ennyire , jo nem kell.
Pro séria.
Air csak notinak jó.
Ha jót akarsz. 2014-tő bármelyik 15" i7-es minimum 8GB rammal (de inkáb 16GB-ost mert nem bővíthető) dedikált Grafikus kártyával, akár használtan is. Ha újat akarsz, akkor csak apple kereskedésből!
Szia,
Azért szeretem es azért veszem az Apple termékeket, mert sokkal elégedettebb vagyok mint a korábbi androidos meg Windows stb készülékeimmel.
Tudom hogy ez a laptop amit venni szeretnék 6 év múlva is hűségesen fog szolgálni, különösebb problémák nelkul.
Az biztos hogy Mac-et szeretnék venni, mar csak az a kérdés hogy melyiket. Mivel nem igazán értek a számítógépekhez, ezért kértem segítséget.
Szép napot! :)
Koszonom a válaszokat.
Sajnos nem sok értelme volt az egésznek, úgyhogy inkább máshonnan próbálok információt meríteni.
Ugyanis tényleg Apple-t szeretnék venni. Ez nem gazdagság vagy sznobság, ez elégedettség és márkahűség.
Szép napot,
T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!