Melyik MacBook-ot érdemes megvenni?
valaki aki ért hozzá, segítsen!!
Szeretnék venni egy laptopot, és leszűkítettem a kört MacBook-ra
(De ha tudtok jobbat azt írjatok!) melyiket érdemes megvennem, illetve, hogy miben különböznek egymástól az alábbiak
MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Retina MacBook Pro
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Furcsa kategória.
Nekem 2010-es MB Pro-m van. Egész jól működik még mindig. Ha akarsz játszani, akkor nem ajánlok Mac-et.
Nem tudom hogy kell atrakni a kategóriajat:(
filmeket letölteni főként, meg nezni neten keresztül, de nem akarok véletlenül se bekapni egy vírust:( ajánljatok akkor mas fajta gépeket, mindet szívesen fogadom! De akkor valami jóféle virusirtot is.
Ertem akkor valami konkrétat tudsz nekem irni? Meg hozza virusirtot.
Ugye mivel sorozatokat meg filmeket neznek online, Es az indavideorol hallottam mar ezt azt
Mért vettem Macbook Air-t:
-van Iphoneom és Ipadem (szikronizálás)
-Szeretem a Mac OS-t
-Vannak olcsóbban ugyan ilyen erős windows gépek, de csak kompromisszumokkal. pl.: műanyag borítás, vastagabb, kevesebb üzem idő stb... Vannak olyan widows gépek amik szinte mindenben ugyan olyan mint az air, de hasonló áruk is van...
-Fémház
-Megbízható
-Nagy üzem idő
-Esztétikailag nagyon szép (Sokan azt mondják, hogy nem számít, de ha napi szinten 2-3 órán át használsz valamit, akkor igen is számít)
-könnyű, könnyen hordozható (Sokat utazok vele)
A a többi macről nem tudok hiteles véleményt írni, mert csak Airem van. Nézz utána a neten.
#7 vagyok.
Magyarosi Csaba sokat beszél az ilyen dologokról. Belinkelem az egyik videóját, de még rengeteg van. Ő leginkább arról beszél, hogy milyen használni őket a mindennapokban. Ha konkrét hardware összehasonlítás kell akkor az meg fent az interneten, csak rá kell keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!