Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a konfighoz milyen táp...

Ehhez a konfighoz milyen táp kéne?

Figyelt kérdés

Processzor: AMD Phenom II X4 965

Videokártya: RX 470 4GB

Alaplap: asus m5a97 LE r2.0

Ram: 2x4GB DDR3 (1600MHz)

HDD: (nem tudom most hirtelen, hogy milyen, de ha számít, később leírom)

SSD: Nincsen, viszont a táppal együtt szeretnék venni.

(nem tudom, hogy elég-e ennyi adat.:D)

2017. ápr. 20. 18:18
1 2 3 4
 11/32 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

EMBEREK! NE VESZEKEDJETEK MÁR!

Találtunk egy olyan tápot ami az adatai alapján Sirtec vagy Enchance belsős egyben hagyott 12v-os ággal ahol letud adni 696 vattot es RÁÍRTÁK a peak-et! Keressünk már tesztet mert ez így eléggé best buy lehet ha tényleg ilyen. 4db 8 pinest szarra nem fognak tenni...

2017. ápr. 20. 19:50
 12/32 anonim ***** válasza:

[link]

Itt az 500 w-os tesztje angolul.

A 700-asé,amit ajánlottam,az oroszul itt található:

[link]

Alsó linknél a * helyett egy c betű kell.A gyakorikerdesek szűrője miatt nem tudom linkelni rendesen.

Mindkettő weboldal fordítható google fordítóval.Ez valójában is egy jó,minőségi táp.Sajnos egyesek egyből leugatják a másikat...

2017. ápr. 20. 20:06
 13/32 A kérdező kommentje:
Tehát akkor melyik legyen?..:D (egyébként később szeretnék majd venni egy jobb gépet, és ha lehetséges ugyan ezt a tápot használni.)
2017. ápr. 20. 20:22
 14/32 anonim ***** válasza:
Akkor a Zalman ZM700-TX .Ez késöbb is kiszolgál biztosan!Van benne tartalék.
2017. ápr. 20. 20:26
 15/32 anonim ***** válasza:
A pcx-nél 19 000 sincs az ára,és minőségi tényleg.A 450-es is ugyanennyi,amit a másik hozzászóló ajánlott.De az csak 450-es...
2017. ápr. 20. 20:28
 16/32 anonim ***** válasza:
11%

Szóval miért is nem időtálló a Corsair? Mert "csak" 450 wattos? Oks, akkor számolgassunk: GTX 1080 (nvidia oldala szerint, ez igaz, tehát ref modell: 180W + i7 7700 65W (hagyjuk a K-t, aki tuningolni akar, annak supernova G széria és RMX széria a legalja) tehát 180W+65W = 245W. Nyílván nem csak processzorból is videokártyából áll egy rendszer, dobjunk hozzá még 100Watott (alaplap, ramok stb.) az 345W. Még mindig van több mint 100 watt. Ja és ez max terhelés.

Még egy titok: a jövő processzorai, videokártyái kevesebbet fognak fogyasztani, nem többet.

De igazad van, ne egy több tesztben is elismert, jó minőségű tápot ajánljunk, hanem egy ledes, noname oldalak által tesztelt 700 wattos tápot, tényleg. Még ha elvileg le is adja mind a 700 wattot (ami szerintem nincs így, de megpróbálok keresni tesztet) a kérdező akkor se fogja a negyedét sem kihasználni. Ahelyett, hogy venne egy moduláris, csendes tápegységet, ami elegendő számára, és mellette minőséget is kap.

2017. ápr. 20. 20:38
 17/32 anonim ***** válasza:
45%
A 450 w a minimum amit ajánlanak hozzá.Mármint a vga-hoz.Ezért is butaság azt a csököttet venni.Késöbb pedig fejleszteni is szeretnél,és lehet akkor már tényleg kevés lesz a 450 w...Másrészt nem jó,ha határeseten jár a táp.Ha cpu-t akarsz tuningolni,esetleg kicseréled erősebbre,ahhoz is kell az izmosabb táp...
2017. ápr. 20. 20:41
 18/32 anonim ***** válasza:

Noname táp a Zalman...Na jólvan.

[link]

Sztem ásd el magad jó mélyre...

2017. ápr. 20. 20:43
 19/32 anonim ***** válasza:
Mellesleg ami a nevek alatt szerepel "hasznosságmérő" azt el nem tudom képzelni h. csináltad,hogy annyid van.Igaz,én csak pár napja válaszolgatok.A számolgatásaid pedig butaságok,kedves utolsó.Ja bocs,azt valamelyik weboldallal számoltattad ki...
2017. ápr. 20. 20:47
 20/32 anonim ***** válasza:

haver, nem olvastad amit írtam? épp most számoltam ki neked! +azt is leírtam, hogy egyre kevesebbet fogyasztanak a hardverek, nem többet. Határeset? maradt még 105W, egy 1080 és egy 7700 mellett..

és igen, a zalman közelebb van a nonamehez (tápoknál!!) mint a corsair. bár tény, hogy a corsairnek is vannak szar szériái (VS). tuningra, mint ahogy azt mondtam, sem a cx, sem ez a zalman nem jó (legalábbis, ha többet szeretnénk elérni mint 200mhz) oda már stabilabb feszültségek kellenek, az már egy másik szint.

2017. ápr. 20. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!