Ehhez a konfighoz milyen táp kéne?
Processzor: AMD Phenom II X4 965
Videokártya: RX 470 4GB
Alaplap: asus m5a97 LE r2.0
Ram: 2x4GB DDR3 (1600MHz)
HDD: (nem tudom most hirtelen, hogy milyen, de ha számít, később leírom)
SSD: Nincsen, viszont a táppal együtt szeretnék venni.
(nem tudom, hogy elég-e ennyi adat.:D)
300w körül fogyaszt a gép tuning nélkül, ha húzva van, akkor ez felmehet 350w-ig.
Ehhez a géphez egy minőségi 400w táp is elég (12v 30A), mondjuk egy Enermax MAxpro 400w, ha tuti biztosra akarsz menni akkor 500w.
Ne fogadj szót az előzőnek.
Nekem egy ilyen tápom van:
Ugyanannyiba kerül,mint a 450-es Corsair.Csak ez 650w-os.Ha a jövőt nézed,akkor jobb a 650-es.Az a 450 aműgy is a fogyasztási határon van eléggé...
Veszel késöbb egy izmosabb procit,vagy vga-t,lehet vehetsz új tápot is...
ezhülye XD
18 ezerért vettél 700 wattos tápot? azt hiszed életed üzletét csináltad, hát van egy rossz hírem :DD BQ Straight Power 10 500W CM-et vettem anno akciósan 30-ért. Hidd el, minőségben ég és föld a kettő. Tippelj mit bír el ez a csökött tápegység. Na elárulom: R9 390X (bizony, 300W fogyasztás, durva mi?) + i5 6500 + a többi sallang, ami nem nagy fogyasztó. Max terhelés, egy hangja nincs, egy furcsa szag nem jön belőle, egy cicergés sem. Van rá egy ezresem, hogy a te tuti ledes pimpes zalman tápod már rég süvítene, vagy leállna. Ha már nem értesz hozzá legalább ne írj ide semmit...
kérdező: semmi szükséged nincs alacsony minőségű, nagy névleges teljesítményű fosra. vegyél helyette egy minőségi tápegységet. pld. Corsair CX450M kiváló lesz a feladatra, ahogy a kolléga említette is. Moduláris, minőségi. Ennyiért best buy.
"4" reagálva
Te attól élvezel el, hogy veszel valami ledes szart sok marketinggel jó drágán, én meg megkeresem azt, ami évek múltán is stabilan működik. Egy 400w maxpro elvisz egy gtx780+i7 6700k combot 4,5ghz húzva. Hálózatból 340w vesz fel és működik, nem instabil, tudja ami rá van írva. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!