Legolcsóbb minőségi táp ehhez a konfighoz? Msi z97 gaming 5 i5 4690k hyperx savage 2x8 gb ram gigabyte gtx 750ti ASUS ROG Claymore rival 300, zowie eca-2 acer predator xb241h 144hz
Most vennéd? Játékra? Mert akkor nemnemnemNEM! :D
Ezzel sajnos nem sokra mennél.
ez már meg van :D
és gtx 1080am van nem 750ti xd csak az elődjét írtam és cserélem majd 4790kra a procit de jelenleg nincs még szükségem rá
Kérdés tuningolni is akarod, vagy megelégszel a gyári turbóval.
Ha tuning is a célok között van, akkor Corsair RM550x, super flower leadex, be quiet straight power meg a többi. 30 guriga körül vannak.
Ha megelégszel a gyári turbóval is, akkor corsair cx450m, enermax triathlor, be quiet pure power, super flower golden green stb.
15 ezer alatt nincs semmi?
van tápom evga supernova g1 750w csak jelenleg szerviz alatt a pcxnél ma küldtem vissza és mivel gépen is dolgozom nem jön jól hogy nincs gép és nem tudom meddig tart a szervizelés mert még csak ma adtam a futárnak és ki hagytam a tápkábelt de csak sima mezei tápkábel csak lehet helyettesíteni
ideiglenesen van rá szükségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!