Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Cseréljem vagy ne?

Cseréljem vagy ne?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy konfigot egy táppal, név szerint FSP Hexa+ 400w. Közben olvastam a tápról sok jót és rosszat. Cseréljem le, ezt meg adjam el, vagy maradhat? Csak mert nagyon nem akarom hogy a gépemben valami elszálljon. Igazából azért választottam ezt a tápot mivel nem tervezem bővíteni a gépet. A konfig amúgy:

I5 6500

Gtx 950

8gb ram

Gigabyte ga b150 hd3p

Zalman z3

1tb wd blue

2017. ápr. 13. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amondó vagyok, a Pure 10-nél nincs jobb jelenleg a 18 ezer körüli ársávban. Minőségi alkatrészekből készült, nagyon stabil, a védelme teljeskörű (szemben az XFX Pro-val, ahol hiányzik az OCP és az OTP). Egyedül a Corsair Vengeance 400W volt még ennél is jobb, viszont azt már jó pár hónapja elkapkodták a hazai webáruházakból, és csak külföldről beszerezhető.
2017. ápr. 15. 18:51
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondod nem nyúlhatok vele mellé :D

Igazából nem sok, tesztet láttam róla, gondolom mivel januárban jelent meg, ami egy játék pont mivel friss az elektronikája. De amelyik oldalakon láttam teszteket ott is azt írták hogy egy teljesen korrekt kis táp

2017. ápr. 15. 20:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Rohadt autokorrekt...

Na szóval jó pont a friss elektronika

2017. ápr. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!