Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Cseréljem vagy ne?

Cseréljem vagy ne?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy konfigot egy táppal, név szerint FSP Hexa+ 400w. Közben olvastam a tápról sok jót és rosszat. Cseréljem le, ezt meg adjam el, vagy maradhat? Csak mert nagyon nem akarom hogy a gépemben valami elszálljon. Igazából azért választottam ezt a tápot mivel nem tervezem bővíteni a gépet. A konfig amúgy:

I5 6500

Gtx 950

8gb ram

Gigabyte ga b150 hd3p

Zalman z3

1tb wd blue

2017. ápr. 13. 09:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Felesleges lecserélni...
2017. ápr. 13. 11:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Ajánlani nem szoktam ezt a tápot, de ha már megvan, maradjon.
2017. ápr. 14. 03:09
 3/13 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ne cseréljem?

Amúgy ezt néztem ki:

[link]

De az fsp t is megtartanám

Csak félek nem e lesz valami kár a gépemben

Jó lenne ha legalább 5-6 évig elmenne

2017. ápr. 14. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon biztosra akarsz menni, megveheted a Pure-t, az már egy betonstabilnak számító cucc a kategóriában. A Hexának sajnos hiányos a védelme, tehát bizonyos szintű kockázatot mindenképp vállal, aki használja.
2017. ápr. 14. 17:52
 5/13 A kérdező kommentje:
#Értem, te vagy a 2es válaszoló is nem? És szerinted jó lesz a pure power 10 vagy megérné a straight power 10? Nekem ilyen modularitás semmit nem számít csak azért nem adok ki több pénzt, úgyis üzletben szerelik be ahol szépen élvezhetik a kábeleket. A lényeg hogy nekem melyik lenne jpbb mert szeretném a gépemet a lehető legnagyobb biztonságban tudni
2017. ápr. 14. 20:06
 6/13 anonim ***** válasza:
A Straight Power még eggyel jobb hatásfok és stabilitás terén, de ennek megfelelően az ára is magasabb. Mivel a te géped tuningra amúgy sem alkalmas, szerintem nem vennél észre sok különbséget a kettő közt. Illetve híresen halkan üzemel mindkettő.
2017. ápr. 14. 21:55
 7/13 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy a gyártó több garanciát (5 évet) vállal a Straight Powerre, míg a Pure 10-re csak 3 évet. Pár hazai webáruház sajnos csak kevesebbet ad meg, erre vásárlásnál nem árt odafigyelni.
2017. ápr. 14. 22:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Esetleg a Pure helyett tudsz jobbat 17-18 ezerért? Most kedden viszem a gépet, hogy szereljék be az új tápot, én nyugodtan szeretnék játszani
2017. ápr. 15. 13:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Illetve van a sima pure power, meg a cm es pire power ezek között mi a különkbség?
2017. ápr. 15. 13:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Ja és ez minőségibb táp mint az xfx pro? Mivel mindenki csak isteníti azt a csodát, és ha ez minőségibb 100% biztonságban érzem magam :D
2017. ápr. 15. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!