Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Maradjon vagy cseréljem?...

Maradjon vagy cseréljem? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy intel hd graphics 4600-am van és mivel egy Lenovo thinkcentre m73-as pc-ém van amibe rendes vidikártya nem fér bele ezért egy Lenovo AMD Radeon HD8570 2GB OEM et néztem ki.Ez a legjobb ami belefér illetve ami PCI-e slot-os... És az lenne a kérdésem hogy megéri-e megvenni? Mármint mennyivel erősebb ?

A válaszokat előre is köszi! :D

2016. nov. 24. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Az SSF méret miatt valóban szűkös a felhozatal. De van LP Gigabyte GTX 750 Ti kártya is, inkább az mint az AMD.

[link]

2016. nov. 25. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
..megnéztem ezt a Lenovo kártyát. Amit én találtam, az normál magasságú kártya. Az sem fér bele. Belinkelnéd amit néztél?
2016. nov. 25. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló

[link]

2016. nov. 25. 15:50
 4/9 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

Biztos hogy belefér a pc-be amit küldtél..???

Mert akkor inkább azt venném. :D

2016. nov. 25. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok mind a kettő válaszoló :)

Ha SFF a géped, akkor az a kártya amit kinéztél nem fog belemenni, mert túl magas. A GB kártya amit linkeltem, jelenleg, tudomásom szerint a legerősebb LP kártya( Quadro-kat nem számítva).

Be tudod linkelni a házad? A GB kártya a képen normál hátlappal van, ez magas, de adnak hozzá LP vasat is, csak át kell szerelni, nyilván két csavar.

2016. nov. 25. 17:26
 6/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az csak i5 8GB és win 10

2016. nov. 25. 18:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Ja és bocsi hogy azt hittem hogy 2 kommentelő van.... :D

És köszi a segítséget... :D

2016. nov. 25. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Aham. Ez SFF. LP kártyán kívűl nem megy bele más. A Gigabyte kártya jó lesz. Extra tápcsatit nem igényel.
2016. nov. 25. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Biztos nem kell + táb mert ami a pc-ben van az csak 240W-s
2016. nov. 26. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!