Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Én úgy hiszem elég neki, de...

Én úgy hiszem elég neki, de más véleményére is kíváncsi vagyok: elég lesz még ez a táp vagy inkább cseréljem le azt is?

Figyelt kérdés
Számítógépet újjítottam: amd phenom II x4 955be => fx 8350 re; sapphire hd 6850 1gb gdd5 => sapphire r9 270x toxic-ra. Az alaplap maradt Asrock Extreme3 r2. 0, és a táp is ami egy fsp hexa he-500.

#amd_phenomx4_955be;sapphire_hd6850_1gbgddr5;sapphire_r9270x_toxic;amd_fx8350;fsp_hexa_500;tápegység;processzor
2017. márc. 1. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
A hexa eddig se volt a legjobb ötlet, ezután se lesz az. Ha elfüstöl, megy vele a konfig is.
2017. márc. 1. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
A vásárlásakor nagyon dícsérték, nem is volt vele semmi baj. No, de akkor milyet ajánlanál?
2017. márc. 1. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért dicsérik annyian, mert az FSP-nek a piacon a legalacsonyabb RMA aránya, de pont ezért nem kéne hinni a felhasználói véleményeknek. Nyilván olyat nem kérdezel meg, akinek balszerencséje volt és elégett a konfigurációja.

Ha már megvan, akkor ne cseréld le, ezért felesleges.

2017. márc. 1. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Én értem hogy mit akarsz mondani, de a kérdésem az volt, hogy a módosult hardver eszközökkel továbbra sem lesz-e gondja. Bár próbáltam úgy válogatni, hogy nagyjából hasonló watt értékekkel operáljon a gép továbbra is. Mégis belülről valami azt mondta cseréljem a tápot is De előtte még, hogy megnyugodjak itt is rákérdeztem. Szóval ha a te véleményed a csere, akkor légyszives ajánlj egy általad jónak vélt tápot ehhez a konfighoz.
2017. márc. 2. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!