Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak második újraindítás...

Mamóca kérdése:

Miért csak második újraindításra érzékeli a gépem az egeret?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy új egeret, mert a régi már kicsit öreg volt, ás nehezen lehetett vele kattintgatni. Az új egeret viszont nem mindig érzékeli elsőre a gépem. Ilyenkor újra kell indítani, és akkor működik. Mi lehet az oka? Tudok én ezen javítani, vagy szakember kell?
2017. ápr. 3. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Tömören! Megfogod az egeret és egy jó irányzott dobásal oda b@..od a betonhoz atol általában helyre szokot jöni de lehet hogy a gépel is megkelene hogy tegyed ugyanaszt!Dehát a diagnozis az egér valami olcso kinai vacak a gép meg valami kripta szökevény! És a dzsekpot máris az öné!Igazam van? :D ;)
2017. ápr. 3. 12:44
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Milyen egeret vettél? Valami noname -et?

Én nem hinném, hogy a számítógép hibája. A szakember munkadíjából meg kitelik egy új minőségi egér is.

2017. ápr. 3. 12:45
 3/3 MGéza ***** válasza:
Néhány, régebbi fajta USB-s eszköz hajlamos meghülyülni a 3.0 szabványtól. Nekem konkrétan Tv tuner kártyám volt olyan, ami egyszerűen nem volt hajlandó normálisan funkcionál 3.0-ás csatlakozóval, muszáj voltam 2.0-ba dugni, ott működött rendesen. Ha 3.0-ba van dugva akkor ezzel érdemes lenne megpróbálkozni.
2017. ápr. 3. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!