Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egért érzékeli de még sem...

Egért érzékeli de még sem megy, miért?

Figyelt kérdés
Az lenne a a gondom hogy van egy egerem bedugom az egyik portba és egyszer észleli egyszer nem az egeret, át dugtam a másik portba ott érzékeli meg minden nem ír driver hibát de mégsem mozog az egér, valami ötlet esetleg?

2017. febr. 3. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni más gépen is, egyből kiderül minden.
2017. febr. 3. 15:58
 2/4 MGéza ***** válasza:
Ott érzékeli? Hát abból hogy nem mozog más derül ki. Sérült(kívülről nem feltétlenül látszik) kábel, halott a processzora, nem működik az érzékelője(ha optikai akkor alul világítania kell). Másik lehetőség hogy az USB port nem működik, ez másik, biztosan működő eszközzel könnyen tesztelhető. Előfordulhat még igen ritka esetben, hogy az eszköz nem hajlandó normálisan működni az USB portban, mivel némileg eltérő szabványú, például USB 2.0 eszközök nem mindig hajlandóak USB 3.0 portban normálisan működni, nekem például a TV stickem nem volt hajlandó, míg 2.0 alatt hibátlanul üzemelt. Milyen egérről van szó egyébként?
2017. febr. 3. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Az egér neve Zelotes 5500 DPI, de most olyat csinált egyszer megy egyszer nem, kihúztam bedugtam és elkezdte telepíteni a drivert, telepíti és egyszer csak kiírja hogy nem bírta telepíteni.
2017. febr. 5. 10:16
 4/4 MGéza ***** válasza:
Szóval magyarán az Aula netes noname verziója. Nem csodálkozom, valószínűleg az egér kuka, az AUle is vacak, a noname kína verzió meg főleg. 10-ből 8 mondjuk rendesen működik, te beleestél a 20%-ba. Azt hiszem, rendelheted a következőt, de mielőtt megtennéd, más eszközzel is próbáld le az USB portot, illetve próbálj meg újabb mouse/USB drivert beszerezni, hátha a windowsé valamiért sérült vagy túl régi és azért nem hajtja meg rendesen. Nézz bele az eszközkezelőbe is, nem mutat-e valamelyik eszköznél hibát.
2017. febr. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!