Beleraktam a vga-t de nem érzékeli?
Sziasztok!
A problémám a következő: működött a gépemben (DELL optiplex 760, dual core 2.80 Ghz, 4 gb ram floston 450w táp) egy 1 gigás nvidia geforce gt 750-es kártya már lassan 2 éve. Egyik nap átdugtam a tv-re a vga kábelt hogy szép nagyban is kockulhassak, ami ment is, majd este visszaraktam a monitorra (NEC 19" LCD), és ekkor jöttek a problémák, ugyanis a gép bekapcsolt, bejelentkezési hang is volt de képet nem adott és a monitor is annyit irt ki hogy nincs jel. Visszaraktam a tv-re, szintén, viszont az alaplapi integrált meg ment és még most is megy rendesen... Ekkor gondoltam hogy biztos kisütöttem valahogy a kártyát (pedig kikapcsolt állapotban tettem át a tv-re és forditva) ezért visszaküldtem mert még garanciás. Küldtek is egy másikat, egy 4 gigás GT 730-at. Beletettem, de láss csodát szintén nincs kép, de a gép ugyanúgy bootol de hiába van bent a kártya, a venti pörög de egyáltalán nem érzékeli hogy van benne valami... Lehehet hogy maga a foglalat rossz? Mi lehet a probléma? A biosban a kártya van elsődlegesre állitva és mielőtt beleteszem a kártyát, a monitort is gyári beállitásokra tettem...

Nincs baja a kártyának, csak a rendszer nem támogatott üzemmódot próbál beállítani. Ugyanabból a menüből, amiből a csökkentett módot is lehet indítani, válaszd a VGA módot, majd amikor a rendszer elindult, akkor válasz egy támogatott felbontást.
Megjegyzés: Ha ez meg tudott történni, akkor vagy Windows 95-öt használsz, vagy el van törve az a kábel. Ellenkező esetben a gép tudná, milyen üzemmódok lehetségesek, és nem választana olyat, ami nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!