Külső merevlemezemről eltűnt egy mappám, hol keressem?
Figyelt kérdés
Eltűnt egy több mint 100 gigás mappa a HDD-mről. A meghajtó tulajdonságaiban még írja hogy 300 giga foglalt terület van benne, de ha a mappákat összeadom akkor csak 125 gigát ír. A számítógépen a rejtett mappák meg vannak jelenítve, több számítógépen is próbáltam, nincs rajta a keresett mappa.2017. márc. 31. 13:49
11/12 anonim válasza:
Esetleg még ezt a programot próbáld meg, szektor szinten dolgozik (így a fájl neve nem lesz meg esetleg, de a fájl jó eséllyel), míg a Recuva inkább az index táblákkal, így nem találhat meg mindent.
A program neve: Active@ File Recovery.
Az egyik kedvencem (csak fizetős, de megoldod gondolom).
12/12 NooTChh válasza:
Nézd meg a lomtárat. Lehet, hogy nem kapcsoltad be a "Megerősítés a lomtárba helyezés során"-t.
Nekem se volt bekapcsolva, véletlenül megnyomtam a Del-t, azt a lomtárba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!