Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan menthetem át az adatoka...

Sylvain kérdése:

Hogyan menthetem át az adatokat a külső merevlemezemről?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 10 napig szabadságon voltam, és amikor ma hazajöttem, arra kellett rádöbbennem, hogy az 1 TB-s merevlemezemet nem tudom kinyitni. Az elején a gép megnyitásakor nem ismerte fel a merevlemezt, majd a gép újraindítása után hosszú várakozás után nagy nehezen kinyílt, de miután az egyik lementett szöveget megnyitottam, a többi fájl egymás után megtagadta a választ, és ahányszor próbálkoztam error üzenetet kaptam, hogy nem lehet megnyitni. És többet egyetlen dosszié vagy fájl sem válaszolt. Átraktam egy másik gépre, semmit sem tudtam kinyitni. Megpróbáltam copy-paste-vel átmásolni egy másik lemezre, de nem lehetett, egyre csal errorüzenet volt a válasz.

Hogyan menthetem át az adataimat a merevlemezről. Életbevágóan fontos szövegek vannak rajta, évtizedek, az egész életem munkája, amire nagy szükségem van (a régi szövegeket néhány hónapja átmentettem máshova, de az újakat nem)! Ezenkívül filmek és zene is, amit nem szeretnék elveszíteni...

Köszi előre a válasz(oka)t.

#külső merevlemez #hard drive #adatok átmentése
2016. aug. 19. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Előbb ellenőrizd a kábelt, amivel összekapcsolod a számítógéppel. Ha minden rendben van, azaz nincs hiba bekapcsolás után, akkor oké. Aztán töltsd le ezt a programocskát, ez képes megjavítani a merevlemezt, pendrive-ot SD-kártyát stb..:

[link]

Nem nyúl az adataidhoz, csak a hibás szektorokat javítja ki.

2016. aug. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!