Mi lehet a probléma a géppel, hol keressem a hibát?
Épp játszottam és közben telepítettem egy KaOs féle Lords of the Fallent, már a telepítés végén volt mikor bejött egy kékhalál valami NTFS névre utalva.
Azóta be sem kapcsol a monitor és se kép se hang.
1x sikerült bejönnie de a Windows felirat előtt szemcsésedni kezdett a fekete képernyő, kis fehér pontokkal, ezután újraindítottam majd megint egy pár próbálkozás után bejött a Windows de nem tudott elindulni és nem találta a hiba okát (Windows 10 x64) majd később sikerült bejönni a Windowsnak, de ahogy bejött az asztal egyből megint lefagyott kékhalál...
Szinte minden új a gépembe, alaplap 1 hónapos új, CPU úgyszint 1 hónapos, videókártyát konkrétan ma vettem, próbáltam másikkal is, de azzal is ezt produkálja (régi: GTX 960, új: GTX 970)
Egyedül a táp pár éves (Corsair CX500).
Szerintetek hol keressem a hiba okát?
Ma vettem meg a videókártyát erre ez fogad...
Próbáltam azt, hogy levettem a CPU hűtőt majd ki és újra beillesztettem a procit, de semmi, próbálgattam ezt a ramokkal hátha valami érintkezés, de semmi, most ha bekapcsolva hagyom akkor a monitor sárgán világít kék helyett és ennyi.
Szerintetek merre induljak ezzel?
Aki tud kérem segítsem, aki nem az ne kövezzen, csak aki tud valamit ajánlani,
köszönöm előre is!!!
UI: Még annyit megjegyeznék, hogy az alaplap pirosan világít a procihűtő mellett, nem tudom ennek a lednek pirosnak kell-e lennie...normál esetben. Az alsó led viszont zöld, az szerintem okés
?!
Hát jó lett volna tudni mit is írt a kékhalál mint hibaforrást...
De én a VGA-ra tenném a lapjaimat mint hibaforrás...
Próbáld meg a 970 nélkül ha van IGP-d, ha elindul akkor a VGA eleve döglött volt már a megvételekor.
Mint írtam a másik videókarival ez volt a jelenség, most visszatettem a ramokat és elindult, a felső piros led nem világít.
Amúgy egy AMD konfig, 8350 és Sabertooth 990FX R2.0 lap egy BeQuiet! Dark Rock 3-as hűtővel.
A Windowsban hol lehet kinyerni a hiba forrását, gondolom naplózza valahol nem?
Thank you!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!