Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik RAM elosztás jobb a...

Melyik RAM elosztás jobb a gépembe?

Figyelt kérdés

Tehát van egy PC-m amibe Dual Channel DDR3 RAM-t kell tenni, de nekem csak 1db 8Gb DDR3 1666Mhz -es kártyám van és egy 2Gb DDr3 1333Mhz-es. Jelenleg a 2 együtt van benne így adva ki 10 Gb-t, de olvastam valahol, hogy ez rontja az összteljesítményt. Miért rontja?

Ha kiveszem és csak a 8Gb nagyobb órajelű lesz bent észrevehető lesz valami különbség?

Azért olvasgattam kicsit utána, mert mostanában sokszor kék halált kap a gépem.

CFG:

Asrock: FM2A58M-DG3+

Amd A8-56000K with Radeon(tm) HD Graphics 3.60 Ghz 4 mag

Videókártya nincs benne APU-s a processzor a RAMból veszi a grafikus memóriát.

HDD: Maxtor 250 Gb SATA

2017. márc. 11. 15:46
1 2
 11/12 MGéza ***** válasza:
Kérdező: kékhalál mint írtam, hardverhiba lesz, esetleg driveres eredetű, kisebb valószínűséggel. Ezeket így egyszerre csinálod? A torrentezés gondolom automatikusan indul windowssal, na meg az is lehet, hogy rég volt takarítva a gép, esetleg melegszik a proci. Egyébként 64bites Win alapból integráltat is beleszámítva ennyi körül használ. Képernyő mérete nem mérvadó, felbontás számít csak, 40cm vagy 80, teljesen mindegy ha mindkettő HD...
2017. márc. 11. 22:28
 12/12 A kérdező kommentje:
a TV 80cm HD Ready, a torrent kliens megy, de a kliens összfeltöltését leszabályoztam 100kb/s-ra, minden egyéb dolgot leállítottam, hogy a rendszer induláskor ne induljon automatán a torrenten kívül, elég gyakran takarítom a gépemet, mert nem egy hyperhűtő van a procimon így ha kicsit beporosodik a hűtőborda rajta akkor bemelegszik. Igen a win7 64 bitet használok és természetesen nem egyszerre, kicsit játszok kilépek, elindítok egy filmet, film közben az alap 30%-s RAM használat felugrik 75-re, mikor bezárom a lejátszóprogramot, ugyanúgy marad pl 70%-n, és ha már itt újra Firefox-ot megnyitok egy kis böngészésre akkor már 90% fölé ugrik a Ram használat és sokszor befagynak az oldalak, Drivert mindent a géphez kapott eredeti DVD-ről telepítettem fel
2017. márc. 11. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!