Fps leesés játékoknál? (Bővebben lent)
Nem olyan régen vettem 1 gamer laptopot és először semmi baj nem volt semmivel. Körülbelül 1-2 hete kezdtem észrevenni hogy fps leesést tapasztalok (még régi játékoknál is vagy olyanoknál is amiknél abszolút nem kéne). Gyanakodtam Driverre de leszedtem 1 régebbi stabil verziót is és még mindig ugyanezt csinálja. Túlmelegedni nem melegszik túl 71 fokos a cpu 60-65 a gpu játék közben. SSD van a laptopban igy arra gyanakodom... Valakinek valami ötlete hogy pontosan mi lehetne a probléma?
Laptop adatok:
Processor: i5 6300 hq 2.3 ghz
8 GB RAM
nvidia gtx950M videó kártya
windows 10 64 bit op rendszer
Előre is köszi a válaszokat!
pontosan mit értesz fps leesés alatt? mert nem mindegy hogy ingadozik 80ról leesik 60ra vagy 20ra.. :)
Bár én laptopnál nem csodálkoznék. Főleg win10
ilyen hullámzást gyenge vga szokott generálni.
gtx 950m a régebbi gtx 750 ti szintje alatt van, sajnos túl sokat ne várj el tőle.
Élsimítást vedd ki, meg az árnyékokat rakd le minimumra, az sokat szokott segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!