Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fps leesés játékoknál? (Bővebb...

Fps leesés játékoknál? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem olyan régen vettem 1 gamer laptopot és először semmi baj nem volt semmivel. Körülbelül 1-2 hete kezdtem észrevenni hogy fps leesést tapasztalok (még régi játékoknál is vagy olyanoknál is amiknél abszolút nem kéne). Gyanakodtam Driverre de leszedtem 1 régebbi stabil verziót is és még mindig ugyanezt csinálja. Túlmelegedni nem melegszik túl 71 fokos a cpu 60-65 a gpu játék közben. SSD van a laptopban igy arra gyanakodom... Valakinek valami ötlete hogy pontosan mi lehetne a probléma?

Laptop adatok:

Processor: i5 6300 hq 2.3 ghz

8 GB RAM

nvidia gtx950M videó kártya

windows 10 64 bit op rendszer

Előre is köszi a válaszokat!

2017. márc. 8. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

pontosan mit értesz fps leesés alatt? mert nem mindegy hogy ingadozik 80ról leesik 60ra vagy 20ra.. :)

Bár én laptopnál nem csodálkoznék. Főleg win10

2017. márc. 8. 13:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Általában 100ról például 40re vagy ahol 60ra van fixelve ott 44re. Ennél jobb példát nem tudok adni.
2017. márc. 8. 14:34
 3/6 A kérdező kommentje:
1 érdekes dolgot vettem észre... játszottam a divisionnal (elég új játék) a gépem éppen hogy megfelelő hozzá és teljesen fps leesés mentesen viszi.. mostmár teljesen tanácstalan vagyok hogy mi lehet a megoldás de egyáltalán a probléma erre :D lehet csak gyári hibás a laptopom valamelyik alkatrésze?
2017. márc. 8. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:

ilyen hullámzást gyenge vga szokott generálni.

gtx 950m a régebbi gtx 750 ti szintje alatt van, sajnos túl sokat ne várj el tőle.

Élsimítást vedd ki, meg az árnyékokat rakd le minimumra, az sokat szokott segíteni.

2017. márc. 8. 15:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a tippet kipróbálom :D
2017. márc. 8. 16:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ugyanazokkal a beállitásokkal mint amivel a régi gépemen probléma nélkül ment és.. az fps leesés maradt (régi gépem 1 I3 volt gtx 260al). Nem értem mitől lehet de lehet visszaküldöm szervizbe mert olyan probléma van amihez én nem értek vagy csak valami gyári hibás...
2017. márc. 8. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!