Okozhat-e gondot játékoknál, hogy sata2-es a merevlemezem?
Konfig: I7-4790k
GTX980 G1 Gaming
Kingston 32GB DDR3 1866Mhz Ram
Asrock Fatal1ty Z97 Killer alaplap
Pl: GTA V-ben a benchmark teszten csak 35-45 fps-em van
A merevlemez okozhatja-e ezt?
Hát ha annyira lassú akkor lehet rá hatással, mert nem tudja elég gyorsan kiolvasni az adatokat, persze nehogy ezek után azt higgye nekem valaki, hogy egy SSD-vel +30 FPS-t el lehet érni, nem így van, ez kicsit hosszú leírni meg nem fogom....
Anno a Samsung SP2004C-ről futtattam egy nagyon durva open world játékot... egy az, hogy lassan töltődött a pálya valamint droppolt az FPS. (ekkor már 3470s, 8GB RAM, HD7970 volt ez a kártya meg 1600x1200-ba nehogy már high beállítást ne bírjon...)
Átraktam az SSD-re mert volt annyi hely bőven és máris stabilabb lett a dolog a világ sokkal gyorsabban töltődött.
Persze kérdés az is, hogy milyen felbontáson milyen beállításokkal játszol.
Ultra grafon játszom, 2560x1080 felbontásban.
A tápom Sharkoon 600W WPM Bronze.
Csak gondolom, hogy ultrán futnia kellene a 980-nal mert mikor még kijött a GTA V akkor még nem is volt 980. Akkor mi vitte el régebben ha ez most 35-45 fps-el viszi ultrán?
980... még a 1070 se bírja ultrán ha felkoccolod az élsimítást...
Azt a tápot meg bár meg ne említetted volna...
Ilyen gépbe egy ilyen táp.
Ez kb olyan mintha lenne egy VFTS kinézető Ladád de egy kis Polski motorral akarnád hajtani.
Légyszíves próbáld meg értelmezni, hogy mégis mit vált ki a Sharkoon "táp"...
"Ez kb olyan mintha lenne egy VFTS kinézető Ladád de egy kis Polski motorral akarnád hajtani."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!