Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez táphiba lehet?

Ez táphiba lehet?

Figyelt kérdés
Szétszedtem a gépet majd öszzeraktam (a egy gépet szerettem volna belőle építeni) és nem indult el(csak pörgött a ventilátor, nem is sípolt, se bios post semmi) csak 4gb ram-al (8ból) és akkor ez a Hiba üzenet volt: "Warning!!! The previous performance of overclocking is failed and the system restored to the default settings...." valamint van egy dell optiplex 790-em és azt sem birta elinditani 1mp pörögnek a ventilátorok és ennyi kikapcsol.

2017. jan. 1. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Vedd ki az alaplapi elemet pár percre és rakd vissza, valoszínű túlhúztál valamit.
2017. jan. 1. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Túlhúztam valamit? Nem húztam semmit bbe a gépbe ez a lényeg. Ha húztam volna akkor tudnám mi a baj, már reseteltem a biost.
2017. jan. 1. 14:46
 3/5 A kérdező kommentje:
A gépen csak a videokártyán van gyári oc.
2017. jan. 1. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg más tipusu/órajelü rammal. Lehet nem támogatja az alaplap őket.
2017. jan. 1. 18:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Már 2 éve lesz lassan hogy igy van a gép és nincs most itt ilyen tipusu ram-om. Szoval kompatibilis.
2017. jan. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!