Pc sokszor újraindul. Lehet táphiba?
Figyelt kérdés
Van hogy 1 hétig semmi baja aztán egy nap elkezdi a folyamatos ujraindulásait...ilyenkor azt szoktam csinálni hogy jól megrázom a gépet és működik..egy darabig..pár óra mulva kezdi megint..aztán megunom és félreteszem. Másnap jó. Ilyenkor van az h akár egy hétig semmi baja..ami tuti hogy jól működik: vga, ram, hdd, és a túlmelegedés sem lehet gond.2014. nov. 19. 19:04
1/4 anonim válasza:
Nem túl esélyes,hogy táp.
Mert,ha csak kikapcsolna lendületből akkor jó eséllyel táp hiba lenne.
Az,hogy megszakad egyből az ellátás és újra lesz az nem eredményez "power gomb" megnyomást.
Lap hiba esélyesebb.
2/4 anonim válasza:
"jól megrázom a gépet" Na ez azt, amit semmilyen körülmények között nem szabad. Táp pontos típusa? Minden tápkábel jól csatlakozik?
3/4 A kérdező kommentje:
Alaplap hiba lehet mert pár hete kiszedtem az egyik ramot és egyből jó lett a gép.elötte mindig újraindult.aztán pár napig jó volt de aztn megint kezdte..visszatettem a ramot és megint jó lett néhány napra....a táp hkc usp 330asszem(igen tudom.....)
2014. nov. 19. 19:17
4/4 anonim válasza:
kezdetnek futtatsd le a "memtest86+" -t
második nekifutásnak írd le a pontos adatokat a gépről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!