Miért lehet az hogy újraindul a gépem magától, ha sokat használom? Ehhez a kérdéshez tartozik a másik is, mivel újraindul a gép, ezért elég sokszor áramtalanítottam úgy hogy kihúzom a gépház kábelét. Ezért elromlott.
Újraraktam a rendszert vagy huszonötször mert már nekem is minden megfordult a fejemben, hogy mi van ha attól.
Nálam akkor csinálta ezt mikor túlmelegedett a procim az alaplapon. Az ideg szétvetett. Megpucoltam a hűtést, vettem bele új tápot is biztos ami biztos alapon, azóta nálam ilyet nem művel a gép, lekopogom. Pedig ugyanazt csinálta szóról szóra az enyém is, mint amit leírtál. Túlmelegszik a géped szerintem, elképzelhető hogy a proci, vagy a táp, vagy mindkettő. A túlmelegedés hatására a táp "védőmechanizmusa" működésbe lép és ahogy leírtad kattan egyet majd leáll éppen azért hogy "ne verje le az automatát" a lakásotokban. Általában ilyenkor szokott így viselkedni. Én erre tippelek. Mivel nálam is detto ugyanez volt, mint amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!