Miért nem indul el a számítógépem?
Nos, az úgy volt, hogy a gépet június végén rendeltem netről. Összeszerelve érkezett. Feltettem rá a Win7-et. Tegnap sokat használtam, jól ment. Mikor kikapcsoltam a gépet, a Windfos kb.206 (IGEN KB. 206!!! Nem elírás!) Azt gondoltam, a fenébe is, este fél 11 van, majd holnap (vagyis ma) telepítem. Gépet kinyomtam, aludtam. Mikor ma délután bekapcsoltam volna, nem kapcsolt be. Megnyomtam még 1x a gombot, hátha esetleg "rosszul nyomtam meg" (amúgy akkor is elindul a gép, ha csak megpöccinted a gombot)... Nem indult. Oké. Gondoltam kontakthiba. Nem az volt. Esetleg táphiba. Rengeteget dolgoztam a tápcserén, nem vált be, a másik tápegységgel se volt semmi (a másik tápegység tökéletesen működik, na meg sztem az új is, hisz ÚJ).
Akkor ez alaplaphiba, vagy mi? Mert akkor semmi baj, van garancia, csak ez olyan lehangoló, hogy kb. új a gép (nincs 1 hónapos...) és máris lerobban. Lassan vagy főbelövöm magam, vagy újra összerakom a régi gépem, és teszek rá linuxot oszt jónapot. Tudtok mondani még pár hibalehetőséget?
"...Mikor kikapcsoltam a gépet, a Windfos kb.206 (IGEN KB. 206!!! Nem elírás!)..."
Ezzel mit akartál írni?
A frissítés megb**szta a géped.
Kezdheted újratelepíteni.
Ezt mindenkinek rendszeresen előadja 2-3 évente. Beépített számlálóra gyanakszom.
"Próbáld meg csökkentett módban indítani."
MI?? A gép se indul be, nem hogy a windows!!! Nem pörögnek a ventik, se kép, se hang!
"A frissítés megb**szta a géped.
Kezdheted újratelepíteni.
Ezt mindenkinek rendszeresen előadja 2-3 évente. Beépített számlálóra gyanakszom."
Be se indul a gép. Leírtam a kérdésbe. És nem frissítettem, hanem kinyomtam a francba. Nem tudom, hogy mivel tudnám a problémát összefüggésbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!