Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul el a számítógé...

Miért nem indul el a számítógépem?

Figyelt kérdés

Nos, az úgy volt, hogy a gépet június végén rendeltem netről. Összeszerelve érkezett. Feltettem rá a Win7-et. Tegnap sokat használtam, jól ment. Mikor kikapcsoltam a gépet, a Windfos kb.206 (IGEN KB. 206!!! Nem elírás!) Azt gondoltam, a fenébe is, este fél 11 van, majd holnap (vagyis ma) telepítem. Gépet kinyomtam, aludtam. Mikor ma délután bekapcsoltam volna, nem kapcsolt be. Megnyomtam még 1x a gombot, hátha esetleg "rosszul nyomtam meg" (amúgy akkor is elindul a gép, ha csak megpöccinted a gombot)... Nem indult. Oké. Gondoltam kontakthiba. Nem az volt. Esetleg táphiba. Rengeteget dolgoztam a tápcserén, nem vált be, a másik tápegységgel se volt semmi (a másik tápegység tökéletesen működik, na meg sztem az új is, hisz ÚJ).

Akkor ez alaplaphiba, vagy mi? Mert akkor semmi baj, van garancia, csak ez olyan lehangoló, hogy kb. új a gép (nincs 1 hónapos...) és máris lerobban. Lassan vagy főbelövöm magam, vagy újra összerakom a régi gépem, és teszek rá linuxot oszt jónapot. Tudtok mondani még pár hibalehetőséget?

2015. júl. 17. 19:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

"...Mikor kikapcsoltam a gépet, a Windfos kb.206 (IGEN KB. 206!!! Nem elírás!)..."

Ezzel mit akartál írni?

2015. júl. 17. 19:39
 2/34 A kérdező kommentje:
Ja, és emberek, tényleg nem volt se kép, se hang. A ventilátorok se pörögtek fel. Mi lehet a probléma? Lehet, hogy sípolt a gép, csak én nem hallottam (a gépen nincs hangszóró). Nah, 1-2 óra múlva megpróbálom hangszóróval, de hiszem, hogy történne bármi... Már visszaállítottam az eredeti állapotába a gépet, hétfőn szállítom (lehet, nem biztos). Szóval addig adjatok tippeket! Amúgy áramingadozás, túlfeszültség nem volt, ha lett volna, akkor se történt volna semmi, mert a gép ki volt húzva a konnektroból... Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 17. 19:40
 3/34 A kérdező kommentje:
Az, hogy 206 frissítést akart telepíteni a winfos. Én meg kinyomtam a gépet.
2015. júl. 17. 19:41
 4/34 A kérdező kommentje:
Segítsetek pls új a gép... Mi a f****sz baja lehet???
2015. júl. 17. 19:44
 5/34 anonim ***** válasza:
17%
a kérdező nem 100-as- IQ-25
2015. júl. 17. 19:46
 6/34 lali51 ***** válasza:
Próbáld meg csökkentett módban indítani.
2015. júl. 17. 19:47
 7/34 A kérdező kommentje:
#5 Ezt nekem címzed? Vagy esetleg a gépre? De komolyan mondom, egyszerűen nem indul be... Hát ez az oldal kuka, talán prohardveren segít valaki. ÚJ a gép, és meg se mukkan -.-" Mit nem lehet ezen érteni? És a winfos tényleg 206 frissítést akar felrakni... Azt én is észrevettem, hogy nem százas a gép, de ENNYIRE?
2015. júl. 17. 19:49
 8/34 anonim ***** válasza:

A frissítés megb**szta a géped.

Kezdheted újratelepíteni.

Ezt mindenkinek rendszeresen előadja 2-3 évente. Beépített számlálóra gyanakszom.

9/34 A kérdező kommentje:

"Próbáld meg csökkentett módban indítani."

MI?? A gép se indul be, nem hogy a windows!!! Nem pörögnek a ventik, se kép, se hang!

10/34 A kérdező kommentje:

"A frissítés megb**szta a géped.

Kezdheted újratelepíteni.

Ezt mindenkinek rendszeresen előadja 2-3 évente. Beépített számlálóra gyanakszom."

Be se indul a gép. Leírtam a kérdésbe. És nem frissítettem, hanem kinyomtam a francba. Nem tudom, hogy mivel tudnám a problémát összefüggésbe hozni.

2015. júl. 17. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!