Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul el a számítógé...

Miért nem indul el a számítógépem? Mindig indítási javítást indít

Figyelt kérdés

Nos az lenne a problémám, ami tegnap óta fennáll; Amikor elindítom a gépemet egyből kidob 2opciót méghozzá; windows normál indítása, a másik pedig a javított inditás(ajánlott). Bármelyikre is megyek akkor egy indítási javítást indítt el.Amikor elindul az indítási javítás akkor a végén kiírja hogy, Az indítás javító nem tudja automatikusan megjavítani a számítógépet.Aztán van 2 opció Információk küldése a problémákról (ajánlott) a másik pedig Ne küldje el. Mindkét opciót próbáltam már.Az után rákattintottam a befejzésre és leállt a gép.

Mit tudok csinálni ilyenkor?

2014. dec. 21. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Újratelepítés. Az mindent megold.
2014. dec. 21. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha csak a javítást engedélyezi akkor oprendszer cd nélkül nem igazán fogja megcsinálni.Tedd be a lemezt és nyomj egy javítást.
2014. dec. 21. 20:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Ép az hogy nincs Cd-m
2014. dec. 21. 20:31
 4/10 Gábor_79 ***** válasza:

Nálam is volt ilyen; jó négy napig szórakoztam vele, mire visszahoztam. És a telepítő CD valahogy nem segített, legalább is a javítás funkciója. Az volt a szerencsém, hogy volt rendszermentésem egy külsős programmal 3 nappal azelőttről, így nagy veszteség nem ért.

Telepítőlemez nélkül nem sok mindent tudsz csinálni. Mindenestre nézz rá a részletekre, hogy mi okozza a hibát.

2014. dec. 21. 21:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok újrarakni a windowst?
2014. dec. 21. 21:55
 6/10 Gábor_79 ***** válasza:

Azért mondtam, hogy nézz rá a részletekre, mert ott ír valamit a hiba okáról. Nálam egyszer valami fájl hiányára hivatkozott például, ami azért volt érdekes, mert igazából ott volt ahol lennie kellett.

Vagy ha csak a rendszerindítási partíció, az MBR sérült meg, azt újratelepítés nélkül, de szintén a telepítő CD parancssorával meg lehet javítani.

Vagy, ha ez nem működik sehogy sem, akkor a fontosabb adataid le tudod menteni újratelepítés előtt, egy Linux Live CD-vel. Vagy ha csak kettépartícionálod a lemezt, ha csak egy lenne, akkor az adatait piszkálása nélkül újra tudod telepíteni.

2014. dec. 21. 22:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Részleteknél azt írja: javítási kísérletek száma:17

Rendszerlemez = \device\harddisk0

Windows-könyvtár = D:\Windows

Futtatott automatikus ellenőrzés=0

Alapvető okok száma=1

2014. dec. 21. 23:18
 8/10 Gábor_79 ***** válasza:
Aha, semmi egyértelmű. Akkor nálam biztos a telepítőlemeznél konkretizálta a hibát. Szóval nincs telepítőlemezed? Vannak fontos adataid a gépen? Nincs másik működő géped? Legalább egy boot képes pendrive készítéséhez.
2014. dec. 21. 23:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Van egy laptopom, rakjam pendrivere a win7-t, és telepítsem újra?
2014. dec. 22. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Tedd azt de telepítéskor még mindig választhatsz javítást ha azonos oprendszered van,egy próbát megér.Ha nélkülözhetetlen dokumentumok vannak a gépeden akkor ne a haladó beállításokkal telepíts és mindened átkerül egy windows old mappába ahonnan visszatudod hozni.
2014. dec. 22. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!