Lehet táphiba hogy nem indul a gép?
Egyik barátom áthozta a konfigját hogy csináljam meg neki.
Valamilyen régebbi AMD 64 konfig 1GB rammal a táp pedig egy Codegen SOWAH480 tápegység.
Tehát a gép elindul de kb alaplap vagy CPU hibához hasonlóan se kép se hang. bekötöttem egy system speakert de nem adott hangjelzést még úgysem hogy eltávolítottam a RAM-ot és a VGA-t. először alaplaphibára gyanakodtam de van itthon egy tesztlapom és azzal sem történik semmi. lehetséges ez?
Akkor még szerencséd volt. Van, ami kinyírja az alkatrészeket is.
Gondolkozz el azon, hogy érdemes-e egy működő gépet megbontani? Vetess inkább egy normális tápot a gépbe.
Hát oké de ha már kinyírta akkor szerintem nincs mit tenni :) ami van itthon tápom azis HighPower pedig leginkább csak tesztre használom vagy olyan munkára mihez elengedhetetlen az XP mármint a konfigot.
viszont ez működött eddig állítólag. régebben még én telepítettem újra csak azóta volt egy másik emberkénél és úgy hozták át nekem hogy a gombelem hiányzott az alaplapból és a CMOS jumper 2/3 állásban volt. és elvileg így használták :)
Köszi a segítséget sajnos én tévedtem nem a táp volt a hibás csak a tesztlapon le volt tiltva az integrál grafikus vezérlő de ahogy beleraktam a kártyát egyből működött. :(
sajnos szügség lesz egy működő 939-es alaplapra remélem legalább a proci működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!