Videokártya gondok?
Hali!
Adott egy gigabyte gtx 970 g1 gaming, ami manapság rosszalkodik. Elsőre nem kapcsol be (2db fullHD monitor van rákötve, de nem vált át narancsról fehérre a monitor fénye, biosig nem jut el a gép), eléggé zörög az egyik ventije, ma pl 4x kellett bekapcsolnom, hogy felálljon a rendszer.
Ilyen problémával lehet garanciálisan javíttatni? PCX-ről lett véve és van még rá 1 év garancia. Illetve ha én házilag cserélnék rajta pasztát, azzal garancia bukna? Mert ha nem, akkor megkenném egy kicsit, 2 év alatt azért kiszárad szegény.
Korábban azt gondoltam azért nem áll fel a rendszer, mert gyenge a táp, de most már Corsair HX 650 van benne, i5 4690k-val meg egy corsair h110i vízhűtéssel, talán ennyivel megbirkózik ez a táp. Procit ezért nem is mertem húzni eddig, mert gyengébb volt a táp, de most ezzel se nagyon akaródzik felállni rendesen a rendszer, szóval már csak a vga maradt.
1 monitorral nincs gond, azzal megy.
Régebben 2 kisebb felbontású monitorom volt és azzal se volt gond.
De mióta 2db fullHD van, szereti ezt csinálni.
1 héten mondjuk 5 napon. A másik 2-ben gond nélkül indul.
Azért lenne jobb gariztatni, mert új kártyára majd csak február környékén lesz pénzem.
az a baj mindig frissítem, már lassan 1 éve csinálja ezt, akkor 1 évnél korábbi drivert keressek?XD
Eddig úgy nézett ki hogy táp, na most kb a fél felszerelést cseréltem (lapot nem), de ezek szerint mégsem az volt a gond.
Lemegyek hídba.
Tegnap előtt frissítettem a geforce experience-t, a win10 meg gondolt egyet és letörölte, mivel nem találom alkalmazások között XD
Akkor megoldódott, kösz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!