Feri921103 kérdése:
Miért csipog a gépen, alaplapi elemmel vagy a videókártyámmal vannak gondok?
Figyelt kérdés
Hellosztok, a gépem az elmúlt pár napban elkezdett furán hibaüzenethez hasonló módon csipogni rövid szagattottan, teljesen válatozó gyakorisággal, vagy legalább is ahogy eddig megfigyeltem, bár semmi hibát nem produkált, csak csipog. A hang a videókártya irányából jön. Mi lehet a gondja? EGyszer volt, hogy induláskor elvesztette az időbeállításait így még az elemre gondolok. Teljesen tanácstalan vagyok eben. Tudtok nekem segíteni?2016. jún. 14. 16:24
1/2 Szirty válasza:
Ha emellett elindul és működik akkor lehet túlmelegedési riasztás, vagy ventilátor szorulás is.
Alaplap gépkönyv szokta részletezni miféle jelzések mit jelentenek. Tanulmányozd!
2/2 A kérdező kommentje:
Túlmelegedés? erre én is gyanakodtam, de mikor játszom vele akkor nem csipog vagy csak nagyon de tényleg nagyon ritkán, ráadásul akkor még twitc-en streamelek is, de mondjuk amikor videót nézek akkor szinte rendszereint szokott csipogni, bár az is elég szétszórt hogy most ezt hozzákőssem. amúgy maga a gép használtan került hozzám így nincsen ilyen papírja.
2016. jún. 14. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!